Makalösa möten och kolossala konferenser

Söker du företagsevenemang utöver det vanliga, som att konferera med delfiner eller utmana kollegorna i 5-kamp? Tillsammans med oss är det du som sätter gränserna för vad ditt företag ska inspireras av och utmanas i.

Vi ordnar spännande unika event – från konferenser, kick-offs och årsstämmor till workshops och fester. I våra parker finns topputrustade, bekväma konferensrum i okonventionella miljöer. Önskar ni sova över har vi boendealternativ för både äventyrare och eleganter. Det spelar ingen roll huruvida ni är siffran fem eller flera tusen. Vi ser till att er vistelse hos oss inspirerar, tar er framåt och blir ett event att minnas och prata om för lång tid framöver.

Jag vill bli kontaktad

Utmana oss med era ideer

Gäspningar smittar men skratt likaså, därför tycker vi om att bolla idéer. Om ditt gäng drömmer om chokladprovning i en trädkrona ovan lejonen på Kolmården, eller att hålla styrelsemöte i Spökhuset på Gröna Lund, då ser vi till att den drömmen slår in. Vi är fjärran från stoppklossar. Omöjligt bor inte här.

Boka upplevelsen

Visste du att meningslösa möten ligger i toppen på listan över saker som svensken tycker är mest irriterande på jobbet? Vi skräddarsyr er upplevelse och kryddar individuellt. Fyll i vårt kontaktformulär eller lyft luren och ring 010-708 70 00. Vi kontaktar dig ögonaböj. Som sagt, du sätter gränserna, vi hjälper dig tänja lite på dem.

Välkommen!

Våra parker och ditt företag

Gröna Lund

Sveriges äldsta och ständigt växande tivoli erbjuder konferenser och evenemang i en smittande tivoli-miljö. Firmafesta med 5-kamp och mättande middag med show på Tyrol. Eller bjud in ett monster till årsmötet i Spökhuset. Ni kan också göra som många andra företag och hyra hela tivolit i ett par timmar eller en hel dag. En upplevelse uppskattad av både kunder, anställda och deras familjer!

Kolmården

Nordens största djurpark, med djur från världens alla hörn, skräddarsyr unika konferenser och evenemang för både det lilla företaget och specialevenemang för flera tusen deltagare i hela djurparken. Här finns också Vildmarkshotellet, en av Sveriges populäraste konferensanläggningar, med rymliga och topputrustade konferenslokaler för upp till 400 personer. I en gripande naturlig miljö med specialaktiviteter är Kolmården ett äventyr som kan locka fram de mest oväntade idéer.

Furuvik

Djurpark och tivoli med anor från 1900-talets början och vackert belägen vid Gävles kust. Här kan du överraska dina anställda och kunder med en helhetsupplevelse innehållande både djur, natur och fartfyllda åk. Vi hjälper dig att skräddarsy evenemang och konferenser i alla storlekar – och för alla sinnestämningar.

Skara Sommarland

Välkommen till en av Nordens största sommarparker, med sjövilda vattenäventyr, prisbelönta åkattraktioner, racingparadis och camping. Bjud in kollegorna till tidernas go-kartrace eller hyr hela parken. Vi hjälper dig med hela arrangemanget.

Aquaria

Aquaria på Djurgården är Stockholms enda vattenmuseum med fiskar och djur från både tropiska och nordiska vattenmiljöer. En källa till inspiration för företag som söker en annorlunda miljö för konferens och fest. Vad sägs om en drink intill hajar, middag med Stockholmsutsikt och dans på den avskilda trädgårdsterassen till tonerna av bruset från laxtrappan?

Sitemap