Ram

Ett gott skratt förlänger karriären

För visst är det så, att den som har roligt och trivs på sin arbetsplats samt får arbeta med glada medarbetare och besökare, också har förutsättningar att lyckas i sitt arbete. Vi på Parks and Resorts arbetar dessutom med att vidareutbilda våra artister. För vi vet att det skapar upplevelser i världsklass, varje gång!

Vi kallar inte till arbetsintervju, hos oss går du på en audition. Du får inget passerkort till omklädningsrummet när du börjar ditt nya jobb, du får ett backstagepass till logen. Som medarbetare i någon av våra parker gör vi dig till en artist i världsklass. Denna strategi garanterar inte bara en arbetsplats fylld av glädje, utan också en minnesvärd upplevelse för våra besökare.

Det går hand i hand. Om de som jobbar hos oss har roligt, har våra gäster det också. Och kanske är det därför många av oss på Parks and Resorts stannar inom företaget och byter arbetsuppgifter och/eller park. Vi uppmuntrar våra artister att utvecklas och klättra på karriärstegen internt, genom att bland annat erbjuda flera olika utvecklingsmöjligheter inom organisationen. En sådan är Parks and Resorts Academy, vår interna plattform för utbildningsinsatser, som vi är mycket stolta över.

Bra ledare, omväxling och utvecklingsmöjligheter tror vi är den bästa vägen till duktiga och glada medarbetare. Håller du med? Tveka då inte att söka jobb hos oss.

Välkommen till Parks and Resorts!

Sitemap