Parklogga

Ordningsvakt

 

Tycker du om att till vardags få kombinera fria fall från hissnande höjder och skrikande skratt med strukturerat säkerhetstänk? Brinner du för att alltid leverera service i världsklass och vill vara en viktig del i Gröna Lunds säkerhetsorganisation? Då är det dig vi letar efter!

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. Gröna Lund söker för kommande säsong Ordningsvakter vars främsta uppgift är att säkerställa trygghet och säkerhet för våra 1,5 miljoner besökare.

På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Varje år besöker ca 1,5 miljoner människor tivolit och vi har ca 50-60 konserter varav flertalet världsartister på våra scener. Det innebär att du vissa dagar kan komma att delta i arbetslag upp emot 30-40 personer om vi har ett stort evenemang.

För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen då våra 1,5 miljoner besökare kommer precis därifrån. Du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor och du tycker det är en självklarhet att alltid försöka lösa uppkomna situationer eller konflikter på ett verbalt sätt. Som person är du lugn och stabil. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Du kommer att ses som en förebild av stora och små besökare men även av Gröna Lunds alla medarbetare. Det ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i publika miljöer som t.ex. andra konsertarenor, festivaler eller kanske tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar i någon form, t.ex. ungdomsledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet. Eftersom du kommer ha många kollegor tycker du om att samarbeta och sprider positiv energi till dina kollegor.

Vidare har du genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning och har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande samt är 20 år fyllda.

Tjänsten är en säsongsanställning mellan april och september. Vi söker dig som vill jobba heltid, antal timmar för tjänsten ligger på 35-40 h/veckan. Arbetstiderna är varierande där såväl dag-, kvälls-, som helgpass ingår.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare och kollegor så tveka inte att ansöka.

Välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap