Parklogga

Fantastiska Sommarjobb

 Som medarbetare på Sommarland har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda vid säsongsstart den 2 juni, med undantag för vissa tjänster.

Säsongen sträcker sig från den 2 juni till den 20 augusti och du kan lätt ta dig till och från jobbet då bussen stannar vid Sommarlands parkering.

Läs mer om våra olika tjänster:

ATTRAKTIONSVÄRD
Sommarland har 25 attraktioner och i rollen som attraktionsvärd är ditt uppdrag att ge alla våra gäster en härlig, rolig och trygg åktur - en upplevelse i världsklass. Som attraktionsvärd tar du emot biljetter och hjälper gästerna i och ur attraktioner samt informerar om gällande säkerhetsföreskrifter. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det också viktigt att du håller rent och snyggt vid din arbetsstation. Till denna roll söker vi dig som älskar mötet med gästen och som gärna bjuder lite extra på dig själv för att skapa magiska minnen - alltid med säkerhet som första värdeord. Du lockas av att arbeta i högt tempo och du är noggrann i ditt arbetssätt.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.30–19.15

 

BADASSISTENT
Vill du arbeta med badattraktioner i en unik miljö? Då är rollen som badassistent perfekt för dig! Som badassistent assisterar du badmaskinisten med städning, vattenprover och underhåll av badet och våra häftiga badattraktioner. Vidare ansvarar du för morgonarbetet vilket främst innebär att du arbetsleder städningen av våra pooler. För att trivas i denna roll är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt. Du är ansvarstagande och lockas av ett praktiskt arbete.
Arbetstiden: 7.00–16.00

 

BADVÄRD
Vid Sommarlands poolområde finns många häftiga vattenattraktioner och dessa är din scen i rollen som badvärd. I denna roll arbetar du vid flera olika pooler och dina arbetsuppgifter innebär att bevaka badattraktionerna, poolerna och vara sjukvårdarna behjälplig. Du ska även hålla rent och snyggt vid våra pooler. Vi söker dig som är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även under stressiga situationer. Säkerhet är vårt främsta värdeord och därför är det viktigt att du är ansvarstagande, lugn och trygg som person. Vidare har du gärna goda kunskaper i simning och det är mycket meriterande om du har dokumenterad livräddningskunskap och intygad HLR-utbildning för barn och vuxna.
Arbetstiden: Varierar mellan 8.00–20.00

 

BUTIKSVÄRD 
Som butiksvärd arbetar du i Sommarlands butiker; Sommarshopen, Newtonkiosken och Tranankiosken. Du arbetar också i väskinlämn ingen. Med vår värdegrund som utgångspunkt skapar du förutsättningar för att gästen välkomnas och uppmärksammas under sitt besök. Genom ditt engagemang och genuina intresse för service och försäljning bidrar du till Sommarlands försäljningsresultat samtidigt som du bidrar till gästens helhetsupplevelse. Till denna roll söker vi dig som gärna bjuder på dig själv och älskar mötet med våra gäster, stora som små. Vidare behåller du lugnet även när arbetstempot är högt.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.30–19.15

 

CAMPINGRECEPTIONIST
Som campingreceptionist får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna på campingen. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. in- och utcheckning av våra gäster samt viss försäljning. Du spelar en betydande roll för att våra gäster ska få all tänkbar information de behöver om sitt besök, såväl på campingen som i parken. Vi söker därför dig som brinner för service och som gillar varierande och omväxlande arbetsuppgifter. 
Arbetstiden: Varierar mellan 6.00–23.15

 

CAMPINGVÄRD
Som en del av en helhetsupplevelse är en ren och fräsch camping av största vikt, därför har du i denna roll en mycket viktig uppgift. Tjänsten innefattar städning och tillsyn av Sommarlands camping, dess stugor och faciliteter. I rollen ingår också avresekontroll av stugor. Som campingvärd möter du också våra gäster i ett antal olika kvällsaktiviteter såsom minigolf och chokladhjul. Till denna roll söker vi dig som gärna tar eget ansvar och egna initiativ. Du är serviceinriktad och älskar mötet med gästen.
Arbetstiden: Varierar mellan 6.00–23.00

 

ENTRÉVÄRD 
Som entrévärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår magiska värld. Därför blir din roll som entrévärd mycket viktig för att våra gäster ska få en serviceupplevelse i världsklass. I denna roll bemannar du våra entréer och vår parkering. Du välkomnar våra gäster, informerar om utbud, öppettider, säljer biljetter samt hjälper förbokade grupper. Till denna roll söker vi dig som gärna har kassavana och är noggrann i det arbete du utför. Du behåller ordningssinnet trots att tempot stundtals kan vara högt. Du älskar mötet med gästen och bjuder gärna lite extra på dig själv för att leverera service i världsklass, varje gång.
Arbetstid: Varierar mellan 9.15–20.10

 

GÄSTSERVICE
Mitt i hjärtat av Sommarland ligger Gästservice och hit vänder sig gäster för att få hjälp och information. När du arbetar i gästservice är din uppgift blir att ge dem bästa möjliga service till alla våra gäster. I rollen svarar du på frågor direkt från våra gäster, men även över telefon (har hand om växeln) och via mail. Vi söker dig med hög servicekänsla och som brinner för att hjälpa parkens gäster. Du lockas av att ständigt försöka att överträffa gästens högt ställda förväntningar. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift, både på svenska och på engelska. Du är inte främmande för att tala inför grupp.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.30–19.45

 

KIOSKVÄRD
I rollen som kioskvärd ansvarar du bland annat för försäljning av glass, godis, sockervadd och dryck. Tjänsten innefattar kassaarbete samt viss tillredning och du arbetar inom våra kiosker och caféer. För att trivas i denna roll älskar du mötet med gästen och bjuder gärna lite extra på dig själv för att leverera service i världsklass, varje gång. 
Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.00–20.30

 

LAGERVÄRD
I rollen som lagervärd är din huvudsakliga arbetsuppgift att serva och stötta artisterna som arbetar i Sommarlands enheter. Din utgångspunkt är lagret och fokus ligger på att förse enheterna med varor, vilka innefattar allt från korv och mjukglass till godis och nallar. Ingen dag är den andra lik och du kommer ofta att stöta på nya och utmanande situationer. För att trivas i rollen som lagervärd älskar du att träffa människor och har ett hjärta som brinner för service. Vidare är du flexibel och initiativtagande. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en god samarbetsförmåga. Du har B-körkort och har du dessutom truckkort är det meriterande.
Arbetstiden: Varierar mellan 6.00–18.00

 

PARK FOODVÄRD
I denna roll arbetar du vid någon eller några av våra snabbmatsrestauranger. Du arbetar med tillredning av mat såväl som arbete i kassan. Genom att hålla en hög servicenivå, vara professionella samt hålla god kvalité på de produkter vi serverar kan vi skapa goda och minnesvärda stunder för våra hungriga gäster. Vi söker dig med mycket energi och som brinner för god service. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det viktigt att du håller rent och snyggt på enheten och har förmåga att alltid kunna möta våra gäster på bästa sätt trots att du stundtals arbetar under hög belastning.
Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.30–20.30. På Campingrestaurangen arbetar du mellan 15.30-00.30.

 

PARKVÄRD
På Sommarland vill vi skapa en helhetsupplevelse i världsklass för våra gäster. I detta ingår en skinande och ren park där denna roll är av stor vikt. I denna roll arbetar du med renhållning, skräpplockning, toalettstädning samt städning av personalutrymmen. Utöver detta innefattar rollen arbete i skrinduthyrningen och som lunch-/rastavbytare på attraktionerna. Arbetet kan vara fysiskt krävande med flera tunga lyft. Till denna roll söker vi dig som brinner för gästmötet. Vidare tar du gärna egna initiativ.
Arbetstiden: Varierar mellan 7.00–19.30

 

SOPSERVICE
På Sommarland vill vi skapa en helhetsupplevelse i världsklass för våra gäster. I detta ingår en skinande och ren park där denna roll är av stor vikt. I denna roll arbetar du med sopning av parken och campingen, detta med vår sopmaskin. I arbetet ingår även lunch- och rastavbytare på vissa attraktioner. Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och som är ansvarstagande. Du älskar att arbeta med service och brinner för att ge det lilla extra till våra gäster. Du har B-körkort samt vana från motorfordon.
Arbetstiden: 7.00–17.00

 

SOPTÖMNING
På Sommarland vill vi skapa en helhetsupplevelse i världsklass för våra gäster. I detta ingår en skinande och ren park där denna roll är av stor vikt. I tjänsten ingår all sophantering i parken. I arbetet ingår även lunch- och rastavbytare på vissa attraktioner. Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och som är ansvarstagande. Du arbetar mycket utomhus och tar ofta egna initiativ. För denna tjänst är B-körkort ett krav.
Arbetstiden: Varierar mellan 08.00–22.00

 

SPELVÄRD
I hjärtat av Sommarland finner du våra spel, lotterier och skicklighetsspel. Hit lockas alla typer av gäster för att prova lyckan och utmana varandra. Genom ditt engagemang och intresse för försäljning lockar du dem till just din enhet. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det också viktigt att du håller rent och snyggt på enheten. Vi söker dig som vill arbeta med aktiv försäljning och som tar initiativ för att få gästerna engagerade och spelsugna. Som person är du utåtriktad och du lockas av att knyta nya kontakter med människor i alla åldrar och bjuder gärna lite extra på dig själv. Du har tidigare arbetat med kontanthantering och du är noggrann.
Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka.
Arbetstiden: Varierar mellan 9.30–19.45

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker under vecka 11 och vecka 14. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.magisksommar.se 

Är du redo för en fantastisk sommar på Skara Sommarland? Vi är redo för dig!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap