Parklogga

Ambitiösa Tivolitjänster

 

Nu söker vi nya stjärnor till säsongen 2017 och vi letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. För de flesta tjänster krävs en ålder på 18 år. För några tjänster inom spel, restaurang, kassa och kiosk är ålderskravet 16 år. Du kan kommunicera på svenska såväl som engelska för de flesta tjänster.

Matintresserade Serviceproffs

Till dessa roller söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och grymma gästmöten. Du arbetar antingen som fastfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Dina arbetsuppgifter varierar från kassaarbete, tillredning av vår grymma mat och renhållning i både kök och försäljningsdiskar. Inom matintresserade serviceproffs kan du också arbeta som köksbiträde i någon av Gröna Lunds restauranger. Som köksbiträde arbetar du med enklare arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök. Där du är en viktig spelare för att våra gäster ska få en smakupplevelse i världsklass. Som köksbiträde känner du dig bekväm med svenska och/eller engelska.

Servicekära tivolivärdar

Inom detta område har vi många olika tjänster. Du kan exempelvis få jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall, river biljetter i Cirkuskarusellen eller kastar mattor i Lustiga huset. Det kan också vara så att du arbetar med parkvårdare och ser till att hela tivolit är skinande rent. Kanske jobbar du i kassan och är den första person som våra gäster möter när de kommer till Gröna Lund. Du kan också jobba som kassör i Servicecenter, där hanterar du bla bokningar och många spännande gästärenden. Vi har också tjänster inom butik där du arbetar som butiksvärd med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Restaurangbiträde är ett spännande och varierande arbete för dig som är nyfiken på restaurangbranschen. Det finns tjänster som barista, cafébiträde, barnisse eller jobba i kassa.

Sprudlande spel- och entrévärdar

Inom detta område arbetar du antingen som spelvärd med att peppa och coacha våra gäster i våra femkampsspel eller lyckohjul. Hit lockas alla typer av gäster för att prova lyckan. Eller så arbetar du som entrévärd och då är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Du välkomnar våra gäster, informerar om parken och rekommenderar lämpliga produkter inför besöket.

Tjänsterna börjar från mitten av april, slutet av maj alternativt mitten av juni. Som tidigast slutar tjänsterna i mitten av augusti, men vi har självklart också tjänster som sträcker sig säsongen ut, dvs till början av oktober. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi tar emot alla ansökningar via vår hemsida: www.magisksommar.se

Vi har inget sista ansökningsdatum men urvalet sker löpande. Så sök idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap