Parklogga

Sagolika säsongstjänster

 

Som medarbetare på Kolmården har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för drygt en halv miljon barn och vuxna varje år!  

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Om inget annat anges behöver du ha fyllt 18 år när säsongen startar den 14 april. Kollektivavtal för samtliga tjänster är Hotell- och restaurangavtalet.

Sista ansökningsdag är 21 februari, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. 

ATTRAKTIONSVÄRD

Är du utåtriktad, bjuder på dig själv och har ett stort säkerhetstänk? Som värd vid våra åkattraktioner arbetar du främst med att manövrera och övervaka åkattraktionen samt hjälpa gäster i och ur. Du är ansvarstagande och håller alltid rent och snyggt på din station. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med liftar eller attraktioner inom liknande bransch. 

 

BILJETTKASSÖR/ENTRÉVÄRD

Som biljettkassör och entrévärd är du bland de första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar antingen som biljettkassör i våra biljettkontor eller som värd i våra entréområden. För att trivas som biljettkassör eller entrévärd är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Tjänsterna är deltidsanställningar.

BUTIKSVÄRD

Till Kolmårdens butiker söker vi dig som tycker om att arbeta med aktiv försäljning och som med engagemang och intresse vill vara med och bidra till Kolmårdens försäljningsresultat. Du är utåtriktad och har förmåga att behålla lugnet när tempot är högt. Att lyfta fram och exponera butikernas sortiment ser du som en spännande utmaning. I vissa butiker tillverkar du fotoprodukter eller hanterar livsmedel varför erfarenhet av detta är meriterande. Vissa tjänster kombineras med rollen som spelvärd. Kassavana och tidigare erfarenhet från sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar.

LEKVÄRD,  VILDMARKSHOTELLET

Som lekvärd är du med och att skapar minnesvärda upplevelser för hotellets yngsta gäster. Du bemannar lekrummet på Vildmarkshotellet och en vanlig arbetsdag innehåller såväl ansiktsmålning och ballongskulptering som pyssel av olika slag och barndisco. Du ansvarar även för att våra lekområden är hela och rena. För att trivas i rollen som lekvärd är du serviceinriktad och har ett stort intresse för att ta hand om barn. Vi söker dig som är kreativ och gärna kliver fram och tar initiativ till kontakt. Du känner dig bekväm med både svenska och engelska. Då tempot ibland kan vara högt, är det viktigt att du är flexibel, positiv och lösningsorienterad. Det är meriterande om du har studerat pedagogik, har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har arbetat inom service och turism. Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka. 

PARKVÅRD/VÄRD

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse är att parken är skinande ren och som parkvårdare är detta ditt huvudfokus. Arbetsuppgifterna innefattar brickplock och renhållning på restauranger, städning av allmänna toaletter, skräpplock, spolning med högtryckstvätt samt städning av parkens publika läktare och andra publika utrymmen. Även städning av personal- och kontorsutrymmen förekommer. Då du rör dig runt i parken har du också mycket kontakt med våra gäster. Det är ofta till dig som gästerna vänder sig när de har frågor eller behöver hjälp och det är därför viktigt att du är en serviceinriktad och initiativrik problemlösare. Då arbetstempot stundtals är högt är det också viktigt att du är stresstålig. Vidare behöver vi dig som är ansvarsfull och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där lyft förekommer. Största delen av arbetet sker utomhus. B-körkort och städerfarenhet är meriterande.

SPELVÄRD 

I denna roll arbetar du som värd i våra spelenheter. Du skapar roliga spelupplevelser för våra gäster i våra chokladhjul eller Vinst varje gång-spel. Vi söker dig som vill arbeta med aktiv försäljning och som gärna tar initiativ för att få gästerna engagerade och spelsugna. Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och gärna bjuder lite extra på dig själv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med spel inom liknande bransch. Vissa tjänster kombineras med rollen som butiksvärd. Tjänsterna är deltidsanställningar.

Tjänsterna är en säsongsanställningar som sträcker sig från april till oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap