Parklogga

Smakfulla restaurangtjänster

Till säsongen 2017 söker vi nya stjärnor till Kolmårdens restauranger Safari och Marrakech. Restaurang Safari ligger i hjärtat av djurparken och här kan våra gäster avnjuta en härlig lunch eller middag med hänförande utsikt över Bråviken. Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag till såväl konferensgäster som barnfamiljer. Alldeles intill Restaurang Marrakech ligger hotellets bar Safaribaren och en trappa ner ligger Club Zanzibar - en nattklubb inspirerad av den lilla ön med samma namn utanför Afrikas ostkust.  

Vi letar nu efter dig som brinner för gästmötet och som med ett leende på läpparna alltid vill överträffa våra gäster förväntningar! Tempot på våra restauranger är många gånger högt och det är därför viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad och flexibel. För samtliga tjänster utom frukostbiträde behöver du vara 18 år eller äldre. I rollen som frukostbiträde behöver du vara 16 år eller äldre. För samtliga tjänster är det meriterande om du har B-körkort.

Nedan kan du läsa mer om våra olika tjänster.

Bartender/spritkassör: Som bartender arbetar du i Safaribaren och i Club Zanzibar med servering av öl, vin, drinkar och alkoholfria drycker. Du hanterar kassan och tar emot betalning. I dina arbetsuppgifter ingår även lättare matservering samt att hålla rent och snyggt i och runt baren. Till denna roll söker vi dig som har bartenderutbildning och/eller tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du arbetar ofta kvällstid och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från parken även när kollektivtrafiken inte går.

Diskare: I rollen som diskare har du en viktig funktion i restaurangen. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. Du servar även personalmatsalen med disk och fyller på mat. Som diskare behöver du kunna grundläggande svenska och det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen. Arbetet kan många gånger vara fysiskt tungt. Under försäsongen innebär tjänsten enstaka dagar och under högsäsongen arbetar du heltid.

Frukostbiträde: I denna roll arbetar du med vår frukost på hotellet. Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. När du arbetar som frukostbiträde startar arbetsdagen kl 06:30.

Kock: Som kock på Kolmården arbetar till största del med närodlade och ekologiska råvaror och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla arbetsuppgifter som förkommer i ett större restaurangkök. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och minst en påbörjad restaurangutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av restaurangbranschen. 

Restaurangbiträde: I denna roll arbetar du med våra bufféer i restaurang Safari. Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. På kvällen arbetar du även med bordsbeställningar samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Vi söker dig som har pågående alternativt avslutad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande.

Servering: I rollen som servitris/servitör arbetar du bland annat med bordsbeställningar där du hanterar flera sittningar samtidigt samt ansvarar för betalning och redovisning av försäljning. Tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av servering och bar sedan tidigare.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap