Parklogga

Bartender

 

Gröna lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vi har en bred variation av gäster. Här möter du familjer, företag som 5-kampar och konsertgäster som alla vill äta något riktigt gott och få en helhetsupplevelse i världsklass. 

Som bartender på Gröna Lund arbetar du med sedvanliga baruppgifter. Förutom att ta väl hand om våra gäster ingår även moment så som påfyllning, städning i och runt baren och vid behov hjälpa servisen.

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som bartender och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda. 

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. 

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.


Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap