Parklogga

Servis på Kryddhyllan

 

Mat med kryddor och smaker från hela världen och ett livligt barhäng med skön stämning mitt i tivolits hjärta.

 

Kryddhyllan är en à la carte-restaurang i hjärtat av tivolit och tar gästen med på en världsomsegling i kryddhandelns spår. Gå på upptäcktsfärd i menyn som bjuder på spännande smakkombinationer och låt dig fascineras av den detaljrika miljön. Kryddhyllans bar är välbesökt och har blivit något av en samlingspunkt för många av våra gäster. Under konserter är det stort tryck på Kryddhyllans bar.

Restaurangen har ca 200 sittplatser.

 

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda. 

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. 

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap