Parklogga

Servis till Biergarten

 

Här pågår Oktoberfesten hela sommaren med tysk öl och en meny inspirerad av Tyrolen.

Biergarten är en á la carte-restaurang som ligger vid Tyrol och en av Gröna Lunds entréer. Här njuter gästerna av rustika specialiteter som korvar, schnitzel eller schweinehaxe och en svalkande weissbier. Här pågår en del av sommaren våra femkampskvällar med coverband på scenen som bidrar till en livlig och partyfylld stämning. Biergartens bar är välbesökt och drar en vuxen publik.

Restaurangen har ca 200 sittplatser.

 

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda. 

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. 

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av oktober. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap