Parklogga

Initiativrik inomhusstädare

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell. I rollen kommer du antingen att arbeta dagtid/kvällstid eller nattetid. Om du arbetar dagtid kommer dina arbetsuppgifter framför allt att innebära städning av våra hotellrum och vissa allmänna ytor. Om du arbetar natt kommer du framför allt att arbeta med städ av vår SPA-anläggning/pool samt allmänna ytor, t.ex konferensrum. I båda rollerna arbetar du helg.

När du rör dig runt på hotellet kommer du även att träffa många av våra gäster och vi söker därför dig som trivs i gästmötet och gärna hjälper till och svarar på frågor. Arbetstempot är stundtals mycket högt, då många hotellrum ska städas under en kort tidsperiod, och det är därför viktigt att du är stresstålig. Vidare söker vi dig som har förmågan att ta ansvar och egna initiativ samt har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där tunga lyft förekommer och det är således viktigt att du har god fysik. Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från april till september. Sista ansökningsdag är 3 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap