Parklogga

Servicekär Park foodvärd

Som medarbetare på Kolmården har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för drygt en halv miljon barn och vuxna varje år!  

Nu söker vi nya stjärnor till våra parkfoodenheter och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Som Park Foodvärd arbetar du i någon eller några av våra kiosker, caféer eller snabbmatsrestauranger. Du arbetar antingen i kök med tillredning av mat eller i kassan där försäljning och gästmöte står i centrum. Stort fokus ligger också på att se till att din enhet alltid ser trivsam ut för såväl gäster som kollegor. Tempot kan stundtals vara mycket högt och vi letar därför efter dig som arbetar effektivt och trivs när det är full fart.  

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från slutet av april till september. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap