Parklogga

Spaterapeut med känsla för det lilla extra

 

Delfinshow, safari, hotell i världsklass och pirriga berg- och dalbanor är en del av vår vardag. 96 % gästnöjdhet och en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna likaså. Det är häftigt att ha en affärsidé som bygger på att sprida glädje och att ge sagolika minnen för livet.

Nu söker vi förstärkning till Vildmarkshotellets spa-avdelning. Vill du ge våra gäster behandlingar i världsklass och genom att ge det lilla extra göra deras vistelse minnesvärd? Då är detta din chans!

Som spaterapeut arbetar du i spa-avdelningen på Vildmarkshotellet som har åtta behandlingsrum och en relaxavdelning. Denna roll innebär att utföra behandlingar, försäljning av spa-produkter, inbokning av behandlingar samt servering i Spa-avdelningens bar. Har du erfarenhet av försäljning är det meriterande. Vi söker dig som är diplomerad eller certifierad hud-, spa- eller massageterapeut. Som person är du självgående, flexibel, initiativtagande, ansvarsfull och uthållig. Du har god muntlig kommunikativ förmåga och i din arbetsroll är du såväl engagerad som ordningsam. Du har en god förmåga att lyssna och vara lyhörd för gästens önskemål och brinner, precis som vi, för att förstärka Kolmården som en fantastisk destination!

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringen på rekrytering@parksandresorts.com. 

Välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap