Parklogga

Servis

Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis och känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift.

Tempot på vår restaurang kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du har fyllt 18 år och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning.

Alla som arbetar på Kolmårdens Djurpark genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. 

Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från april till början av september. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap