Parklogga

Magisk Parkvårdare nattetid

Som medarbetare på Kolmården har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för drygt en halv miljon barn och vuxna varje år!  

Nu söker vi nya stjärnor till rollen som Parkvårdare nattetid och letar efter dig som är en lagspelare och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! 

Som Parkvårdare nattetid är ditt huvudfokus en skinande ren och välstädad park. Arbetsuppgifterna innefattar städning av kontor, omklädningsrum, allmänna toaletter, skräpplock samt städning andra publika utrymmen. Vi söker dig som är en initiativrik problemlösare och då arbetstempot stundals är högt är det också viktigt att du är stresstålig. Vidare söker vi dig som är ansvarsfull och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där lyft förekommer. Största delen av arbetet sker utomhus. Vidare behöver du ha B-körkort.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap