Parklogga

Kreativ Utbildningschef

På Kolmården brinner vi för att genom världsunika och oförglömliga upplevelser vara en plats man älskar och ständigt återkommer till. Kolmårdens mission är att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. Att all vår verksamhet dessutom sker i en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna med savannens djur som granne och med en utvecklingsresa som bara fortsätter är unikt. Vi söker nu en utbildningschef som vill driva utvecklingen av vår utbildningsverksamhet i världsklass. Är du redo att hänga med på denna resa? Vi är redo för dig!

I rollen som utbildningschef ingår du i Kolmårdens verksamhetsområde Djur-Zoologi och samarbetar med ett antal andra nyckelfunktioner för att ge våra kursdeltagare och gäster lärorika upplevelser av olika slag. Arbetet innebär fortlöpande kontakt med grundskolor, gymnasieskolor, universitet samt nationella- och internationella branschorganisationer. Arbetet bedrivs långsiktigt och är strategiskt viktigt för verksamheten.

Vi söker dig som har erfarenhet av att bedriva affärsmässig utveckling inom utbildning i det svenska skolsystemet och har dokumenterat goda ledaregenskaper. Det är också meriterande om du har god kännedom om djur och natur, samt erfarenhet av media och internationellt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en stabil, kreativ och diplomatisk ledare som är van att driva självständiga projekt. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla nätverk. Som person uppskattar du att delta i diskussioner och förhandlingar. Utöver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift så ser vi flera europeiska språkkunskaper som meriterande. Du brinner för service till våra gäster, medarbetare och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde snarast. Sista ansökningsdag är den 30 april men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Westander, Zoologisk chef, på jennie.westander@kolmarden.com eller 010-708 75 40. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Veronica Fors, HR-chef, på veronica.fors@kolmarden.com eller 010-708 75 13.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap