Parklogga

Engagerad Teknik- och underhållschef

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår drift gällande teknik och underhåll är en viktig pusselbit för att allt arbete ska fungera. Nu söker vi en teknik – och underhållschef som vill vara med och bidra till att driften på Destination Kolmården är i världsklass!

Som chef för teknik- och underhåll är du ansvarig för flera verksamhetsområden:

  • El, VVS, Ventilation, Fastighetsteknik
  • Anläggning och Lager
  • Parkmiljö
  • Attraktionsmekaniker
  • Ljud och Ljus
  • Projektledning
  • Externa entreprenörer

 

Du ansvarar för att leda, driva och utveckla underhåll, fastighet och teknik på Kolmårdens Djurpark. Som operativ chef arbetar du i drift tillsammans med resten av teamet och ansvarar för arbetsledning, rutiner, schemaläggning och personalbudgetering. 

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete inom teknik- och underhåll. Du har också några års arbetslivserfarenhet av personalansvar och arbetsledning, gärna som chef eller arbetsledare inom t ex teknik- eller byggbranschen. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom relevant område så som civilingenjör eller motsvarande.

Du är en praktiker och problemlösare som alltid har kvaliteten i fokus. Du är flexibel och initiativtagande i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 4 juni men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Fors, HR-chef, på veronica.fors@kolmarden.com eller 010-708 75 13. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby, HR-generalist, på liza.wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap