Parklogga

Skicklig restaurangtekniker

 

Vill du arbeta i en unik miljö och brinner för teknik då är detta något för dig! 

Vi söker nu en skicklig och teknikintresserad problemlösare som under säsongen 2017 vill arbeta som Restaurangtekniker på Gröna Lund.

I rollen som restaurangtekniker kommer du att ingå i en grupp som arbetar med att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra fastfood- och restaurangmaskiner. Du arbetar också med att utföra underhåll av dessa maskiner. De vanligaste maskinerna är sockervaddsmaskiner, våffeljärn, popcornmaskiner, glassmaskiner, stekbord, fritöser samt kylar och frysar.

Vi söker dig som gärna har en avslutad teknisk gymnasieutbildning. Du har en pågående eller avslutade eftergymnasial utbildning med inriktning på elektroteknik, maskinteknik eller mekanik. För att trivas i rollen som restaurangtekniker bör du vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Som person är du serviceinriktad och självgående. Du gillar att arbeta förebyggande och även med att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider.

Arbetstiden är varierande och uppdelad i dag- och kvällsskift såväl vardagar som helger. Tjänsten är en säsongsanställning under perioden början av juni till början av oktober. Du är minst 18 år fyllda.

Sista ansökningsdagen är den 11 juni, men skicka in din ansökan redan idag, då urvalet sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap