Parklogga

Initiativrik mekaniker

Bo granne med savannens vilda djur, åka den världsunika linbanan Safari eller träffa Bamse i en värld där sagan blivit verklighet – Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår utvecklingsresa fortsätter! Vi söker nu en åkattraktionsmekaniker som vill vara med och bidra till att skapa sagolika minnen för både barn och vuxna varje år!

Som mekaniker kommer du att arbeta med allt ifrån felsökningar på höga höjder i våra attraktioner till reparation och underhåll av den mekaniska utrustningen men även mer traditionell mekanik.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller annan utbildning i kombination med relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kunskaper inom områden som mekanik, el, automation, pneumatik och hydraulik.

Du trivs i en självständig roll, har en hög initiativförmåga samtidigt som du sätter säkerheten i fokus. Du är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi söker även dig som är intresserad av anställning under säsong. Sista ansökningsdag är den 4 juni men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Johnsson, Attraktionschef, på magnus.johnsson@kolmarden.com eller 010-708 76 64. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby, HR-generalist, på liza.wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap