Parklogga

Idéstark Art Director

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vi letar nu efter dig som vill fortsätta att förvalta och utveckla Destination Kolmårdens spännande varumärke.

Vi söker en Art Director till Sveriges roligaste arbetsplats. På Kolmårdens marknadsavdelning arbetar ett kreativt gäng i en spännande miljö. Vi sitter på Kolmårdens djurpark, bara ett stenkast från exotiska djur och omgivna av fantastisk natur.

Du har relevant eftergymnasial utbildning och det är meriterande med ett par års arbetslivserfarenhet som Art Director. Som Art Director ska du vara kunnig i 360 lösningar och behärska CS-paketet, t.ex. Photoshop, Illustrator och Indesign. Har du erfarenhet av webb- eller digital bildframställning, är det också meriterande.
Du är idéstark och motiveras av en hög kreativ nivå. Du har känsla för kvalitet och vill ständigt utvecklas som kreatör. Vi söker dig som är en lagspelare samtidigt som du är lyhörd, trygg och lätt att samarbeta med. Du har en stark drivkraft samt är prestigelös i ditt arbete.

Känner du igen dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 15 juni men urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Joanna Hammar, Marknadschef, på Joanna.Hammar@gronalund.com eller 010-708 91 51. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Veronica Fors, HR-chef, på veronica.fors@kolmarden.com eller 010-708 75 13.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap