Parklogga

Servis till Mamma Mia! the Party och Tyrols vilda julbordÄr du lika förtjust i mat, dryck och att skapa minnesvärda gästmöten som i sång, dans och improvisation? Vill du dessutom vara delaktig i en illusion av Nicos taverna mitt i magiska Grekland - där showen ständigt pågår? Då är detta något för dig!

Mamma Mia! the Party är en sprakande show på Gröna Lunds Tyrol, som har förvandlats till en grekisk ö med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och en av initiativtagarna till Mamma Mia! the Party. Hans vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö. Mamma Mia! The party beräknas ses av 100,000 gäster i år. Mamma Mia! The party pågår hela året med avbrott en period under sommaren samt under Tyrols Vilda Julbord. Julbordet är ett av Sveriges mest kända varumärken med 15000 gäster varje år. Sedan 1983 har vi dukat upp vårat 35 meter långa julbord med ett hundratal olika smakupplevelser där majoriteten av maten är hemmagjord i Tyrols kök och där de vilda råvarorna kommer från de lappländska landskapen i norr.

Till Mamma Mia! the party och och Tyrols vilda julbord söker vi nu serveringspersonal som vill vara en del av att skapa magi för våra gäster. Som servis är du på Mamma Mia the Party! aktivt och helhjärtat med och bidrar till en unik festupplevelse för gästerna tillsammans med ensemble och restaurangens övriga medarbetare. Kvällen avslutas med en finaldel där du medverkar i en dans.

Som Servis har en egen station och levererar service i världsklass till våra gäster. Förutom att ta väl hand om våra gäster och kollegor ansvarar du också för egen kassa samt redovisning av den. Vidare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter i matsalen och hjälpa till där du bäst behövs under kvällen.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har minst tre års erfarenhet som servitris/servitör på en á la carte restaurang och känner dig bekväm med svenska såväl som engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. Då tempot i denna föreställning och på denna restaurang kommer att vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du kvalitetsmedveten och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning eller liknande och har erfarenhet av kassasystemet Trivec.

Tjänsten är en allmän visstid under hösten, med start omgående.   Arbetstiderna är varierande där sena kvällar och helger ingår. Lön enligt avtal. 

Vi har ingen sista ansökningdag. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen in med din ansökan!


Vid frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen vänligen kontakta Rekryteringen på rekrytering@parksandresorts.com.


Take a chance och sök redan idag!

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap