Parklogga

Investerings- och projektcontroller till Sveriges roligaste arbetsplats

 

Vill du vara med att skapa historia på Gröna Lund?

Inom de närmsta åren planerar Gröna Lund att bygga om en tredjedel av Gröna Lunds yta. Den största förändringen Gröna Lund någonsin genomgått. Man ska bland annat skapa större öppenhet mot vattnet, bättre logistik, hållbara och energieffektiva byggnader, tillgänglighetsanpassade omklädningsrum och kontor samt kröna projektet med en av världens bästa berg- och dalbanor. Den ska utöka vår kapacitet, skapa uppmärksamhet och locka nya internationella målgrupper.

Som Controller förväntas du bli en nyckelperson in i projektet, som kommer omfatta allt ifrån projektering till omfattade byggnationer.

På sikt kommer även Gröna Lund att expandera på parkeringen vid Skeppsholmsviken, som nu detaljplaneras och där du förväntas ha en liknande roll som i det nu påbörjade fastighetsutvecklingsprojektet på Gröna Lund.

Om tjänsten

I denna roll är du ett viktigt nav i projektet då du ansvarar för de ekonomiska sammanställningarna, uppföljningen och analyserna. Du kommer initialt vara med och uppdatera investeringsbudget och kalkyler. Du bevakar att vi håller oss inom budget/prognos och upprättar projektets ekonomiska rapportering och analyser. Inom projektet kommer du att jobba i nära samarbete med projektchefen och den övriga projektgruppen, där även andra ekonomiska/administrativa uppgifter förekommer, såsom att vara ett stöd vid upphandlingar mm. Vidare kommer du att arbeta nära vår CFO och vara behjälplig med diverse finansiella analyser, rapportering och andra controlleruppgifter. Du rapporterar till Parks and Resorts CFO.

Vem är du?

Till denna roll söker vi dig som har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi och runt 3-5 års erfarenhet som Controller eller liknande. Du har god redovisningskunskap och har arbetat med finansiella analyser, gärna i större bygg- eller investeringsprojekt.

Precis som ett besök i vår park är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person strukturerad, tydlig och du behåller lugnet vid högt tempo. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med våra övriga avdelningar inom koncernen, vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omkring den 1 oktober och med sex månaders provanställning initialt. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Tjänsten är placerad på Gröna Lund, men resor till övriga av koncernens anläggningar förekommer.

Sista ansökningsdagen är 28 juli. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Parks and Resorts CFO Marcus Karlsson på marcus.karlsson@parksandresorts.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Parks and Resorts rekryteringschef Caroline Lidholm på caroline.lidholm@parksandresorts.com.

Varmt välkommen in med din ansökan!

  

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap