Parklogga

Pedagogisk inspiratör

På Kolmården brinner vi för att genom världsunika och oförglömliga upplevelser vara en plats man älskar och ständigt återkommer till. Kolmårdens mission är att inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur. Vi är övertygade om att människor som får möjlighet att uppleva vilda djur på riktigt får en bättre och djupare förståelse för sammanhangen i naturen. Att all vår verksamhet dessutom sker i en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna med savannens djur som granne och med en utvecklingsresa som bara fortsätter är unikt.

 

Vi söker nu en pedagogisk inspiratör som vill vara med i utvecklingen av vår utbildningsverksamhet i världsklass. Är du redo att hänga med på denna resa? Vi är redo för dig!

I rollen som inspiratör ingår du i Kolmårdens verksamhetsområde Djur-Zoologi och samarbetar med ett team av pedagoger, zoologer och djurvårdare.

Vi söker dig som brinner för djur och natur. Högskoleutbildning och erfarenhet av arbete inom pedagogik, hållbarhet, etologi, djurvälfärd och/eller bevarandebiologi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en engagerad person som vill dela med dig av dina kunskaper till våra gäster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde snarast. Sista ansökningsdag är den 31 juli men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Westander, Zoologisk chef, på jennie.westander@kolmarden.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Veronica Fors, HR-chef, på veronica.fors@kolmarden.com.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap