Parklogga

Fantastisk djurvårdare till Rovdjursavdelningen

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och därför söker vi nu en djurvårdare i världsklass som har ett helhetstänk för djuren och deras välbefinnande.

Som djurvårdare på vår Rovdjursavdelning arbetar du med arter som bland annat björn, tiger, lejon och varg. Du ansvarar för daglig skötsel av våra djur och anläggning, träning av befintliga och nya moment genom positiv förstärkning men även visa upp våra djur för våra gäster i våra shower och informativa visningar. Genom enskilda, personliga möten förväntas du inspirera barn och vuxna till ett livslångt engagemang för djur och natur.

Vi söker dig som har avslutad naturbruksutbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande praktisk erfarenhet. Du har minst 6 månaders erfarenhet som djurvårdare i djurpark, gärna med rovdjur. Du har även erfarenhet av att prata inför stora grupper.

Du är en noggrann, flexibel och lösningsfokuserad. Du måste även ha lätt för att ta egna initiativ. Det är även viktigt för oss att du brinner för både djurvälfärd och gästservice i världsklass. Du har god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Arbetstempot för den här tjänsten är högt så det är viktigt att du kan vara flexibel i såväl arbetsuppgifter som arbetstider.

Tjänsten är ett vikariat på 50% tom 2017-12-31 med möjlighet till förlängning. Sista ansökningsdag är den 31 juli men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Aspegren, Djurdriftsledare, på stefan.aspegren@kolmarden.com eller 010-708 75 97. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ringström, HR-generalist, på lisa.ringstrom@kolmarden.com eller 010 – 708 75 12.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap