Parklogga

Säsongstekniker

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Pulshöjande vattenrutschkanor, pirriga karuseller och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och brinner för teknik då kan tjänsten som assisterande attraktionstekniker eller underhållsarbetare vara något för dig!

SÄSONGSMEKANIKER
I tjänsten som Säsongsmekaniker utför du kontroller av våra åkattraktioner och motorfordon i parken och åtgärdar mindre problem som uppmärksammas vid kontrollerna. Du är serviceinriktad och arbetar förebyggande med maskinunderhåll. Du är en problemlösare med stort säkerhetstänk som inte är rädd för att fråga om hjälp. Vi söker dig som är teknikintresserad och har teknisk utbildning och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetstiderna är mellan 7-16.

UNDERHÅLLSARBETARE/FASTIGHETSSKÖTARE  
I rollen som underhållsarbetare tar du löpande hand om reparationer och underhåll i parken och på campingen. För att trivas i rollen är det viktigt att du är tekniskt lagd, händig, självgående och tar ett stort personligt ansvar. Du älskar att ge service och tycker om utmaningar i arbetet. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av fastighetsunderhåll. Vidare har du B-körkort. Arbetstiderna varierar mellan 7-23.

Tjänsterna är säsongsanställningar som sträcker sig från juni till augusti och innefattar självständigt arbete samtidigt som du kommer att ingå i ett team. För båda tjänsterna behöver du vara minst 18 år fyllda.

Sista ansökningsdag är 25 mars men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Är du redo för en magisk sommar på Sommarland? Vi är redo för dig!

Välkommen in med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap