Parklogga

Fantastiska Sommarjobb

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster till sommaren 2018 och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Om inget annat anges behöver du ha fyllt 18 år när säsongen startar den 22 april. Kollektivavtal för samtliga tjänster är Hotell- och restaurangavtalet.

Här nedan kan du läsa om våra olika spännande tjänster:

ATTRAKTIONSVÄRD

Är du utåtriktad, bjuder på dig själv och har ett stort säkerhetstänk? Som värd vid våra åkattraktioner arbetar du främst med att manövrera och övervaka åkattraktionen samt hjälpa gäster i och ur. Du är ansvarstagande och håller alltid rent och snyggt på din station. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med liftar eller attraktioner inom liknande bransch. 

GÄSTSERVICE- KASSAVÄRD/ENTRÉVÄRD

Som kassavärd/entrévärd är du bland de första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar antingen som kassavärd i våra biljettkontor eller som entrévärd i våra entréer. Visst arbete i parkens butiker kan förekomma. För att trivas som kassavärd eller entrévärd är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Tjänsterna är deltidsanställningar. Tjänsten som kassavärd kan du som fyllt 16 år söka. 

BUTIKSVÄRD

Till Kolmårdens butiker söker vi dig som tycker om att arbeta med aktiv försäljning och som med engagemang och intresse vill vara med och bidra till Kolmårdens försäljningsresultat. Du är utåtriktad och har förmåga att behålla lugnet när tempot är högt. Att lyfta fram och exponera butikernas sortiment ser du som en spännande utmaning. I vissa butiker tillverkar du fotoprodukter eller hanterar livsmedel varför erfarenhet av detta är meriterande. Vissa tjänster kombineras med rollen som spelvärd. Kassavana och tidigare erfarenhet från sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar. Tjänsten som butiksvärd kan du som fyllt 16 år söka.

LEKVÄRD, VILDMARKSHOTELLET

Som lekvärd är du med och att skapar minnesvärda upplevelser för hotellets yngsta gäster. Du bemannar lekrummet på Vildmarkshotellet och en vanlig arbetsdag innehåller såväl ansiktsmålning och ballongskulptering som pyssel av olika slag och barndisco. Du ansvarar även för att våra lekområden är hela och rena. För att trivas i rollen som lekvärd är du serviceinriktad och har ett stort intresse för att arbeta och ta hand om barn. Vi söker dig som är kreativ och gärna kliver fram och tar initiativ till kontakt. Du känner dig bekväm med både svenska och engelska. Då tempot ibland kan vara högt, är det viktigt att du är flexibel, positiv och lösningsorienterad. Det är meriterande om du har studerat pedagogik, har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller har arbetat inom service och turism. Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka. 

PARKERINGSVÄRD

Som parkeringsvärd är du ofta den första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar huvudsakligen på våra parkeringar där du hjälper gästerna att hitta parkering, tar betalt och servar våra biljettautomater. Tjänsten kan även innebära arbete i våra biljettkassor. För att trivas som parkeringsvärd är det viktigt att du tycker om att synas och höras, är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information. Tjänsterna är deltidsanställningar.

PARKVÅRDARE

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse är att parken är skinande ren och som parkvårdare är detta ditt huvudfokus. Arbetsuppgifterna innefattar brickplock och renhållning på restauranger, städning av allmänna toaletter, skräpplock, spolning med högtryckstvätt samt städning av parkens publika läktare och andra publika utrymmen. Även städning av personal- och kontorsutrymmen förekommer. Då du rör dig runt i parken har du också mycket kontakt med våra gäster. Det är ofta till dig som gästerna vänder sig när de har frågor eller behöver hjälp och det är därför viktigt att du är en serviceinriktad och initiativrik problemlösare. Då arbetstempot stundtals är högt är det också viktigt att du är stresstålig. Vidare behöver vi dig som är ansvarsfull och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där lyft förekommer. Största delen av arbetet sker utomhus. B-körkort och städerfarenhet är meriterande. Denna tjänst kan du som fyllt 16 år söka. 

SPELVÄRD 

I denna roll arbetar du som värd i våra spelenheter. Du skapar roliga spelupplevelser för våra gäster i våra chokladhjul eller Vinst varje gång-spel. Vi söker dig som vill arbeta med aktiv försäljning och som gärna tar initiativ för att få gästerna engagerade och spelsugna. Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och gärna bjuder lite extra på dig själv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med spel inom liknande bransch. Vissa tjänster kombineras med rollen som butiksvärd. Tjänsterna är deltidsanställningar.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar som sträcker sig från april till oktober. Vi har vissa tjänster som sträcker sig kortare perioder, dvs. delar av säsongen och vissa tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong där arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger. Obligatorisk utbildning och introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start. 

Vi hoppas att just Du vill vara en del av vår magiska värld!

Sista ansökningsdag är 23 mars men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap