Parklogga

Receptionist/Nattportier till Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet ligger alldeles intill djurparken, med sagolik utsikt över Bråviken. Här finns 213 rum, ett brett konferensutbud, spaavdelning, lekrum, restaurang, barer och nattklubb. Det är ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, men också ett mycket populärt konferensmål. 

Som receptionist är du ofta den första våra gäster möter när de kommer till Vildmarkshotellet och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök. Som receptionist är det din uppgift att hjälpa våra gäster så att de får all tänkbar information de behöver om sitt besök, på hotellet såväl som i djurparken. Arbetsuppgifterna innefattar även in- och utcheckning, hantering av kassa och telefonväxel, butiksförsäljning och kassaredovisningar. I rollen som nattportier bemannar du, tillsammans med en kollega, receptionen under nattetid. För denna roll rekommenderar vi att du har körkort och bil då bussförbindelserna inte alltid passar med arbetstiderna.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är initiativ- och uppfinningsrik, nyfiken och gärna bjuder på dig själv. Du är minst 18 år fyllda. Då tempot många gånger är högt är det också viktigt att du är stresstålig och bjuder på samma härliga bemötande även när det är full fart. Har du språkkunskaper utöver svenska och engelska, gärna i finska är det meriterande. Vi söker dig som tidigare arbetat med service och brinner lika mycket som vi, för fantastiska gästmöten. Vi ser gärna att du har en pågående eller avslutad utbildning inom hotell/service och/eller några års erfarenhet från receptions- och kassaarbete.

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från mitten av april till september med varierande sysselsättningsgrad. I början och slutet av säsongen arbetar du främst helger. Sista ansökningsdag är 25 mars men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap