Parklogga

Fantastiska Sommarjobb

Som medarbetare på Furuvik har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning! Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för barn och vuxna varje dag!  

Nu söker vi nya stjärnor till våra olika säsongstjänster och letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år, med undantag för ponnyvärd och spelvärd där du är minst 16 år.

Vi söker dig som kan arbeta större delen av vår säsong, 19 maj - 26 augusti, och framförallt under vår högsäsong som är slutet av juni - mitten av augusti.

 

Här kan du läsa mer om de olika tjänsterna samt vem vi söker till respektive tjänst:

 

ATTRAKTIONSVÄRD
Med vår nya attraktion Spökjakten i spetsen har Furuviks tivoli 14 attraktioner. I rollen som attraktionsvärd är uppdraget att ge alla våra gäster en härlig, rolig och trygg åktur, en upplevelse i världsklass. Du tar emot biljetter och hjälper gäster i och ur attraktioner samt informerar om gällande säkerhetsföreskrifter. Du ansvarar för att hålla rent och fint vid din arbetsstation. Du är serviceinriktad och har förmågan att hålla dig lugn även under stressiga stunder. Säkerhet är vårt främsta värdeord och därför är det viktigt att du är ansvarstagande, lugn och trygg som person.

BADVÄRD
Vid Furuviksparkens poolområde finns ett häftigt äventyrstorn samt ett fåtal vattenslides. Som badvärd arbetar du med att övervaka poolområdet för att upptäcka avvikelser och mycket av dina arbetsuppgifter handlar om att agera proaktivt. Du bidrar även med att hålla poolområdet och samtliga servicelokaler på området rena och snygga för våra gästers upplevelse. Du är hjälpsam, ordningsam samt behåller lugnet även när arbetstempot är högt. Säkerhet är vårt främsta värdeord och därför är det viktigt att du är ansvarstagande, lugn och trygg som person. Vi söker dig som har goda kunskaper i simning, dokumenterad livräddningskunskap och intygad HLR-utbildning för barn och vuxna. Det är mycket meriterande om du är utbildad simlärare och/eller badvakt.

BUTIKSVÄRD
Till våra fyra souvenirbutiker i Furuvik söker vi dig som har tidigare erfarenhet av försäljning samt är kassavan. Tjänsten innebär bland annat kassaarbete, viss varuexponering och uppackning av varor. Det är viktigt att du trivs med och är intresserad av aktiv försäljning samt att du känner dig bekväm i att arbeta självständigt. Som person är du utåtriktad, noggrann och stresstålig. Du har lätt för att bjuda på dig själv och tar gärna kontakt med våra gäster, stora som små!

CAMPINGVÄRD
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger Furuviks vackra Havscamping. Här har vi stugor, havsstugor och inte minst vårt spännande vandrarhem Orientexpressen. På havscampingen finns det även plats för gäster med husbil, husvagn samt egna tält. I rollen som Campingvärd har du den mycket viktiga rollen i att hålla rent och snyggt för våra gäster. Vi söker dig som är serviceinriktad, har städtalang och är intresserad av varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat i att städa våra boenden och servicehus, sophantering och klippa gräsmattor. Du fungerar helt enkelt som ”allt-i-allo” på campingen och vi tror att du uppskattar att få arbeta utomhus. B-körkort är meriterande. Schemalagd arbetstid under högsäsong innefattar kvällsarbete då campingens öppettider är 08.00-21.00.

KASSAVÄRD
Som kassavärd är du ofta den första och sista person våra gäster möter när de besöker vår magiska värld. Därför blir din roll mycket viktig för att de ska få en serviceupplevelse i världsklass. Du arbetar i våra kassaenheter vid parkens två entréer samt i biljettkassorna inne i parken. Du välkomnar våra gäster, informerar om utbud och öppettider, säljer olika typer av biljetter samt hjälper förbokade grupper. Du informerar om rådande säkerhetsföreskrifter och hjälper våra gäster genom att sälja rätt produkt utefter behov och önskemål. Du ansvarar för växelkassa och daglig redovisning av din försäljning, alltid med säkerheten främst. Vi söker dig som är kassavan och är noggrann. Du behåller ordningssinnet trots att tempot stundtals kan vara mycket högt.

 

KIOSKVÄRD
I rollen som kioskvärd ansvarar du bland annat för försäljning av glass, godis, sockervadd och dryck. Tjänsten innefattar kassaarbete samt viss tillredning och du arbetar inom våra kiosker och caféer. För att trivas i denna roll älskar du mötet med gästen och bjuder gärna lite extra på dig själv för att leverera service i världsklass, varje gång. Vi ser gärna att du har kassavana.


PARKFOODVÄRD
Brinner du lika mycket för matlagning som grymma gästmöten? Gillar du att arbeta i högt tempo? Som parkfoodvärd på någon av våra restaurangenheter arbetar du med tillagning av enklare maträtter av hög kvalitet. Du arbetar i öppna kök, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och håller rent och snyggt i köket. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta med bibehållen kvalité, även när tempot är intensivt. Vissa roller innefattar mer gästkontakt än andra. Restaurangutbildning eller erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande.

PARKFOODVÄRD - KASSA
Som Parkfoodvärd - kassa arbetar du i Furuviks Cirkusrestaurang som är vår snabbmatsservering, belägen i hjärtat av tivolit. Din främsta uppgift blir att leverera en matupplevelse i världsklass till våra hungriga gäster. För att våra gäster ska få en helhetsupplevelse är det viktigt att du håller rent och snygg på restaurangen och har en förmåga att alltid kunna möta våra gäster på bästa sätt även när du stundtals arbetar under hög belastning.

 

PARKVÅRDARE
På Furuviksparken arbetar vi för att skapa helhetsupplevelser i världsklass, och en mycket viktig del av det är en skinande ren park. Arbetsuppgifterna innebär renhållning, skräpplockning, toalettstädning samt städning av personalutrymmen. Då du har mycket gästkontakt kräver rollen att du är serviceinriktad och orädd när det kommer till att hjälpa våra gäster. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. B-körkort är ett krav till denna tjänst.

PONNYVÄRD
I denna roll arbetar du tillsammans med din kollega vid en av våra mest uppskattade nöjen, nämligen ponnyridningen. Du ansvarar för biljett- och växelkassa och är därför ordningsam, noggrann och bra på huvudräkning. Till denna roll söker vi dig som har flerårig erfarenhet av hästskötsel. Som person är du utåtriktad och ansvarstagande. Du tycker om att prata inför folk och har god hand med barn. Du är stresstålig och behåller lugnet även under perioder då arbetstempot kan vara mycket högt. Du som är minst 16 år fyllda innan säsongsstart den 19 maj.

RECEPTIONIST TILL CAMPINGEN
I direkt anslutning till Furuviksparken ligger Furuviks vackra Havscamping. Här har vi stugor, havsstugor och inte minst vårt spännande vandrarhem Orientexpressen. På havscampingen finns det även plats för gäster med husbil, husvagn samt egna tält. Som receptionist på campingen får du våra gäster att trivas och känna sig välkomna. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. in- och utcheckning av våra gäster samt att du ansvarar för campingens butik, med försäljning och upplockning av varor. Du spelar en betydande roll för att våra gäster ska få all tänkbar information de behöver om sitt besök, såväl på campingen som i parken. Vi söker därför dig som brinner för service och som gillar varierande och omväxlande arbetsuppgifter. Schemalagd arbetstid under högsäsong innefattar även kvällsarbete då campingens öppettider är 08.00-21.00.

SPELVÄRD
I hjärtat av tivolit finner du våra lotterier och lyckohjul. Hit lockas alla typer av gäster för att prova lyckan. Genom ditt engagemang och intresse för gästens dag lockar du dem till just din spelenhet. Vi söker dig som vill arbeta med upplevelser och som tar initiativ för att få gästerna engagerade och nyfikna på att prova våra spel. Som person har lätt för att knyta nya kontakter med människor i alla åldrar och du älskar att bjuda på dig själv. Du ansvarar även för att hålla rent och snyggt vid arbetsstation. I rollen arbetar med du med redovisning av dagskassa och vinståtgång, därför är det viktigt att du är noggrann. Vi ser gärna att du har arbetat med kontanthantering. Du skall vara minst 16 år fyllda vid säsongsstart 19 maj.

TRÄDGÅRDSMEDARBETARE
I denna roll har du varierande arbetsuppgifter där målet är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i världsklass, varje gång. Du arbetar med plantering av växter, skötsel av rabatter, krattning, gräsklippning, sopning och övrig renhållning. Som hjälpmedel använder du en del tyngre trädgårdsmaskiner och andra vanligt förekommande trädgårdsredskap. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet bitvis är tungt. Tidigare erfarenhet från trädgårdsarbete och B-körkort är meriterande.

 

VÄRD FÖR GÄSTSERVICE
Mitt i Furuviksparken ligger Gästservice. Hit vänder sig våra gäster för att få hjälp och information och din uppgift är att ge dem bästa möjliga service. I rollen svarar du även på frågor över telefon och via mail samt hanterar diverse administrativa arbetsuppgifter. Parkens högtalarsystem sköts från Gästservice vilket gör att du ansvarar för våra dagliga utrop. Då det förekommer viss försäljning i Gästservice är det meriterande om du har kassavana. Som person brinner du för service och drivs av att ständigt överträffa gästens förväntningar. Du är positiv, noggrann och uttrycker dig väl i både tal och skrift, såväl svenska som engelska. Tidigare erfarenhet av telefonist-/receptionsarbete är meriterande.

 

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap