Parklogga

Fantastiska Sommarjobb

Som medarbetare på Gröna Lund har du en av huvudrollerna i en magisk föreställning. Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för över 1,5 miljon barn och vuxna varje år.

Nu söker vi nya stjärnor till säsongen 2018 och vi letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar. Du kan kommunicera på svenska såväl som engelska. För de flesta tjänster krävs en ålder på minst 18 år. Vi har några tjänster för dig som är minst 16 år, dessa är Kassavärd, Kioskvärd, Parkfoodvärd, Parkvårdare, Restaurangbiträde och Spelvärd. 

Vi söker nya stjärnor inom nedanstående områden. Inom varje område finns olika tjänster – och du kommer att arbeta med en av dessa tjänster.

Matintresserade Serviceproffs

Till dessa roller söker vi dig som har ett genuint intresse för matlagning och grymma gästmöten. Du arbetar antingen som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Tjänsten är omväxlande, i både tempo och uppgifter. Dina arbetsuppgifter varierar från kassaarbete, tillredning av vår grymma mat och renhållning i både kök och försäljningsdiskar. Vi söker dig som är stresstålig, effektiv och gillar teamkänslan med att arbeta i lag. Inom matintresserade serviceproffs kan du också arbeta som köksbiträde i någon av Gröna Lunds restauranger. Som köksbiträde arbetar du med enklare arbetsuppgifter som förkommer i ett restaurangkök. Där du är en viktig spelare för att våra gäster ska få en smakupplevelse i världsklass.

Servicekära tivolivärdar

Inom detta område har vi många olika tjänster. Du kan exempelvis få jobba som kioskvärd i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall, river biljetter i Cirkuskarusellen eller kastar mattor i Lustiga huset. Det kan också vara så att du arbetar med parkvårdare och ser till att hela tivolit är skinande rent. Kanske jobbar du i som kassavärd i våra kassor och är den första person som våra gäster möter när de kommer till Gröna Lund. Vi har också tjänster inom butik där du arbetar som butiksvärd med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Restaurangbiträde är ett spännande och varierande arbete för dig som är nyfiken på restaurangbranschen. Det finns tjänster som barista, cafébiträde, barnisse eller jobba i kassa. Arbetsuppgifterna varierar från att hålla rent och fint i restaurangen till att serva våra gäster i någon av våra välbesökta restauranger. 

Sprudlande spelvärdar

Som spelvärd arbetar du med att peppa och coacha våra gäster i femkampsspel, lotteristånd och lyckohjul. Hit lockas alla typer av gäster för att prova lyckan. Vi söker dig som vill arbeta med aktiv försäljning och som gärna tar initiativ för att få våra gäster engagerade och nyfikna på att prova våra spel. I vissa av våra spel är det hög ljudvolym.

Tjänsterna börjar från mitten av april, slutet av maj alternativt mitten av juni. Som tidigast slutar tjänsterna i mitten av augusti, men vi har självklart också tjänster som sträcker sig säsongen ut, dvs till början av oktober. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urvalet sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vill du bli en del av Gröna Lunds härliga gemenskap? Sök då redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap