Parklogga

Frukostvärdar till Vildmarkshotellet

Är du en stjärna på service och gillar att arbeta under högt tempo? Till säsongen 2018 söker vi nya lysande Frukostvärdar till Vildmarkshotellets restaurang Marrakech som vill vara med och skapa magiska helhetsupplevelser för våra gäster!

Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag till såväl konferensgäster som barnfamiljer. Alldeles intill Restaurang Marrakech ligger hotellets bar Safaribaren och en trappa ner ligger Club Zanzibar - en nattklubb inspirerad av den lilla ön med samma namn utanför Afrikas ostkust.  

Vi letar nu efter dig som brinner för gästmötet och som med ett leende på läpparna alltid vill överträffa våra gäster förväntningar! Tempot på vår restaurang är många gånger högt och det är därför viktigt att du är stresstålig, lösningsfokuserad och flexibel. I rollen som frukostvärd arbetar du med vår frukost på Vildmarkshotellet. Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht vid serveringen, i matsalen och på uteserveringen. Du är en social person som är en given lagspelare, samarbete ser du som självklart. Du har en god förmåga att behålla en positiv inställning mot både kollegor och gäster även när vi har som mest att göra och du hjälper alltid till där det behövs. Har du erfarenhet från restaurangbranschen är det meriterande. När du arbetar som frukostvärd kan arbetsdagen starta redan kl. 06:00 och det är därför viktigt att du kan ta dig till och från parken även när kollektivtrafiken inte går. För att arbeta som frukostvärd behöver du vara 16 år eller äldre när säsongen drar igång i april. 

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från april till oktober. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden och vissa tjänster löper exempelvis under högsäsong. Arbetstiden varierar och är förlagd på dagtid, kvällar samt helger. Under vår och höst förekommer mest helgarbete då arbetstiderna är anpassade efter verksamhetens öppettider. Utbildning samt introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start.

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 23 mars men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap