Parklogga

Engagerad Elektriker

På Kolmården brinner vi för att genom världsunika och oförglömliga upplevelser vara en plats man älskar och ständigt återkommer till. Att all vår verksamhet dessutom sker i en magisk arbetsmiljö i de vackra Kolmårdenskogarna med savannens djur som granne och med en utvecklingsresa som bara fortsätter är unikt. Nu letar vi efter dig som är elektriker och vill vara med och bidra till vår framgångssaga!

I rollen som elektriker kommer du att arbeta med tillsyn, drift, skötsel, underhåll och utveckling av Kolmårdens elanläggningar. Kolmården är en bred och varierad verksamhet och en vanlig arbetsdag kommer att spenderas i såväl restaurangkök och djurstallar som i linbanan och våra andra åkattraktioner.

Du kommer att ha eget ansvar för några system eller utrustningar där tanken är att du ska kunna driva långsiktiga frågor runt dessa system samtidigt som du i drift även jobbar med alla andra system. Du kommer att läsa elritningar och manualer på både svenska och engelska. Du kommer att arbeta i en omväxlande miljö där ingen dag är den andra lik, tillsammans med dina kompetenta kollegor inom el och VVS. Ibland kommer du även få möjlighet att jobba med de andra områdena utöver el.

Vi söker dig som är elutbildad och har jobbat några år som elektriker. Du har en stark drivkraft att utvecklas i takt med ökat ansvar. Du kommer att arbeta med drift av en rad olika system så det är nödvändigt att du har erfarenhet av att jobba med felsökning och meriterande om du har goda kunskaper inom automation. B-körkort är ett krav.
Du ska ha ett gott ordningssinne, datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska. Vidare älskar du att leverera service och trivs i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete och där nya tankar och idéer välkomnas.

Arbetet sker främst dagtid vardagar, men helgarbete kan förekomma till viss del under säsong. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Sista ansökningsdag är 2018-03-28, men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Darenius på erik.darenius@kolmarden.com eller 010-708 76 59 Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Liza Wrangenby på liza.Wrangenby@kolmarden.com eller 010-708 75 15.


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap