Parklogga

Fastighetsskötare

Det är häftigt att ha en affärsidé som bygger på att sprida glädje och att skapa sagolika minnen för livet. Vill du vara med och bidra till detta samtidigt som du brinner för teknik? Då är detta något för dig! 

I denna roll på vår fastighetsavdelning kommer du att arbeta med tillsyn, drift, skötsel och underhåll av Kolmårdens fastigheter, främst på Vildmarkshotellet. Vi har en bred och varierad verksamhet och en vanlig arbetsdag kommer att spenderas i såväl restaurangkök och spaavdelningen som i hotellrum och personalutrymmen. I rollen ingår också viss del el-relaterade jobb.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som har en avslutad teknisk gymnasieutbildning. Har du dessutom studerat teknik på högskolenivå alternativt har arbetat som fastighetsskötare är det meriterande. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med både gäster och medarbetare, det är därför viktigt att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär att man förflyttar sig en del runt omkring i och utanför vår park.

Tjänsten är en säsongsanställning på heltid som sträcker sig från maj till augusti. Utbildning och introduktion kommer att ske innan , i anslutning till anställningens start.

Sista ansökningsdag är 30 mars,  men urvalet sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se 

Har du frågar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringen på rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du komma i kontakt med rekryteringen?

Sitemap