En språngbräda i karriären

Jag sökte till Skara Sommarland via deras hemsida och efter det fick jag komma på audition för att visa vem Kristoffer är. Efter detta så ringde de och frågade om jag vill ha jobbet som badattraktionsvärd. Jag tackade ja direkt såklart.

Nu har jag jobbat som både badvärd och badattraktionsvärd. Det innebär att jag dels suttit vid poolerna och hållit koll så folk mår bra. Att alla sköter sig och inte skadar sig i de olika vattenattraktionerna. Jag är väldigt nöjd med mitt arbete här, men det finns såklart alltid saker som jag skulle kunna slipa på för att bli ännu bättre. Det braiga är att de möjligheterna finns inom Parks and Resorts. Utbildning och vägledning följer med en från första till sista dagen. Vilket är grymt att ha med sig inför framtiden!

Viktigt när du söker dig till Parks and Resorts och framförallt när du går på audition är att du vågar bjuda på dig själv och vara ditt bästa. Se till att visa de glada, tålmodiga och inkännande sidor som de efterfrågar och som gör att de kommer att välja just dig. Och bjud på storyn om vem du är.

Man ska självklart vara seriös och utföra sin uppgift, men samtidigt måste man kunna skoja och skämta med gästerna också. De har kommit med pirr i magen för att få en upplevelse. Deras sinne är redan öppet för skoj och bus!

Kristoffer Löwdin, 18 år
Badattraktionsvärd på Skara Sommarland

Sitemap