Viktigt att själv ha skoj

Jag såg att de sökte folk till Gröna Lund via deras hemsida och det var på den vägen jag sedan fick jobbet. Nu har jag jobbat hela två säsonger och tycker det är världens roligaste jobb!

Hittills har jag hunnit med att jobba som både rastavlösare på attraktionerna och femkampsvärd. Som femkampsvärd får jag göra det mesta, bland annat agera spelvärd, entrévärd, parkvårdare och eventstyrare. Jag har även fått stå i butik. Denna mångfald i arbetsuppgifter gör att jag känner att det finns alla möjligheter i världen att utvecklas inom Parks and Resort. Det enda som sätter gränserna för vilka vägar jag kan gå är min egen ambition. Och det är inte svårt att hitta ambitionen. Glädjen bland gäster och alla underbara medarbetare hjälper till en hel del samt att jag får leka och ha grymt skoj hela dagarna. Vad kan ge en mer energi än det?

Viktigt när du söker dig till Parks and Resorts är att du vågar sticka ut och lita på din kompetens. Har du med dig ett självförtroende in på audition och en stor skopa skratt så kommer det gå vägen. Parks and Resorts söker glada människor som ska smitta gästerna med samma glädje som de känner över sitt jobb.

Till dig som gått långt och nu behöver tips på hur du får dina gäster att skratta: Ha roligt själv och skratta mycket. Då får du med dig både med gäster och medarbetare på samma spår!

Tim Malmborg, 22 år
Femkampsvärd på Gröna Lund

Sitemap