En annorlunda konferens som sätter spår

Varför är det så viktigt med en annorlunda konferens? När man upplever något nytt, något som utmanar ens sätt att se på saker och ting, tänker man också annorlunda. Att ducka för en lejontass eller att skratta åt chefen i Lustiga Huset ger nya perspektiv och erfarenheter.  

Det säger i alla fall de jättestora företag, mellanstora organisationer och små firmor som genom åren testat en annorlunda konferens på Gröna Lund eller Kolmården. Och inte minst, man har ofta bra mycket roligare på en annorlunda konferens än på en vanlig.

Kanske skulle ni också börja se saker och ting på nya sätt i ert företag eller organisation om ni fick se en tiger i vitögat på Kolmården eller om ni störtar ner mot marken tillsammans i Fritt Fall på Gröna Lund?

Men en annorlunda konferens på Gröna Lund eller på Kolmården är också traditionell på många sätt som vi vant oss vid. Givetvis får ni tillgång till wi-fi, projektorer, inspirerande mötesrum och allt annat ni behöver för att kunna vara effektiva på en konferens. Det är bara intrycken som är helt nya.

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Dagkonferens

På en dagkonferens på Gröna Lund finns de perfekta förutsättningarna för att skapa hög stämning och finfin sammanhållning. Att skratta åt varandra i Lustiga Huset och skrika tillsammans på vägen ner i Fritt Fall gör att man lär känna varandra lite...

Konferenspaket

När bokade du ett konferenspaket fyllt med hajar, berg- och dalbanor eller äventyrliga bad senast? Om du aldrig provat något av våra konferenspaket tidigare är chansen liten. Hos oss får små och stora företag stora, hisnande, roliga, läskiga,...

Konferensaktiviteter

En stark upplevelse börjar ofta med en överraskning. Som att stå ansikte mot ansikte med ett riktigt lejon. Och nya upplevelser är ofta grunden till nya tankesätt. Därför är våra konferensaktiviteter på Kolmården kryddade med roliga, hisnande och...

Spa & konferens

En spa-konferens… Får man verkligen något gjort om man samtidigt kopplar av, undrar du kanske? Vi tror att en konferens ofta blir mer effektiv av ett riktigt välgörande och energigivande avbrott. 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap