Dagkonferens som blir ett rent nöje

På en dagkonferens på Gröna Lund finns de perfekta förutsättningarna för att skapa hög stämning och finfin sammanhållning. Att skratta åt varandra i Lustiga Huset och skrika tillsammans på vägen ner i Fritt Fall gör att man lär känna varandra lite bättre snabbt.  

Därför är en dagkonferens på Sveriges roligaste plats, Gröna Lund, det bästa sättet att knyta samman en ny grupp människor på ett naturligt och avslappnat sätt. När man fokuserar lika mycket på att ha kul tillsammans som på att jobba, når man fantastiska resultat. Och på Gröna Lund kan man verkligen ta pauser med helt unika upplevelser som ger entusiasmen en extra skjuts. En dagkonferens med bensträckare som innefattar en hisnande tur i Twister är en energigivande sådan, kan vi lova.

Sporra medarbetarna, kunderna eller affärskontakterna på er dagkonferens med att hyra en eller flera av attraktionerna på Gröna Lund exklusivt för er grupp. Eller tävla mot varandra i ett utmanande radiobilsslalom, ta er an femkamp med våra underhållande värdar.

Kom ihåg att hos oss hittar ni möteslokaler från 1 till 1000 personer. Välj mellan Tyrol, Kaskad och Gröna Lundsteatern, alla med annorlunda och inspirerande miljöer. Givetvis finns allt och lite till för att jobbet på er dagkonferens ska flyta på så smidigt och trevligt det bara är möjligt, som internetuppkoppling, projektorer och allt det där andra man behöver för en lyckad dagkonferens.

Runda av på Gröna Lund på bästa sätt

Efter en fartfylld och inspirerande dagkonferens behöver man vila skrattmusklerna en stund och varva ner. Det gör ni bäst på Lustiga Husets vip-hylla med utsikt över hela Stockholm eller på klassiska restauranten Tyrol, förmodligen en av de platser i Stockholm som genererat flest antal roliga kvällar per kvadratmeter.

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Konferenspaket

När bokade du ett konferenspaket fyllt med hajar, berg- och dalbanor eller äventyrliga bad senast? Om du aldrig provat något av våra konferenspaket tidigare är chansen liten. Hos oss får små och stora företag stora, hisnande, roliga, läskiga,...

Konferensaktiviteter

En stark upplevelse börjar ofta med en överraskning. Som att stå ansikte mot ansikte med ett riktigt lejon. Och nya upplevelser är ofta grunden till nya tankesätt. Därför är våra konferensaktiviteter på Kolmården kryddade med roliga, hisnande och...

Spa & konferens

En spa-konferens… Får man verkligen något gjort om man samtidigt kopplar av, undrar du kanske? Vi tror att en konferens ofta blir mer effektiv av ett riktigt välgörande och energigivande avbrott. 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap