Konferenspaket med extra energi

När bokade du ett konferenspaket fyllt med hajar, berg- och dalbanor eller äventyrliga bad senast? Om du aldrig provat något av våra konferenspaket tidigare är chansen liten. Hos oss får små och stora företag stora, hisnande, roliga, läskiga, utmanande och alldeles speciella upplevelser. 

Vår filosofi är att starka intryck är det bästa bränslet för lyckade möten, event och konferenser. Och saker man upplever tillsammans med andra, stärker gruppen och svetsar människor samman. Därför har vi skräddarsytt våra konferenspaket utefter vad vi lärt oss om lyckade konferenser.

Och var inte blyga för att be oss om hjälp, vi hjälper er mer än gärna att ta fram ett särskilt konferenspaket som passar just er grupp utifrån era önskemål.

Starka upplevelser ger starka grupper

Våra olika konferenspaket är lika på ett sätt; de ska sporra er till nya tankar, visioner och idéer.  Men de skiljer sig åt vad det gäller typen av upplevelser.

Att lära sig hur lika schimpanser beter sig i flock som vi människor är en väldigt speciell upplevelse på Furuvik. Äventyrsbadet Aqua Jungle en annan. Vill ni ha en fartfylld konferens i Stockholm på Gröna Lund? Eller vill ni hellre inspireras av djurens sällsamma värld på Kolmården, och upptäcka vårt populära African Spa & Relax med inspiration från Egypten?  På vattenparken Skara Sommarland finns inte bara oändliga möjligheter till roliga och sköna bad, utan också det spännande äventyret Fångarna på Sommarlandet och racingutmaningen Formula Indycart. Och att stå en halvmeter från en livs levande haj på Aquaria ger nya perspektiv på vardagen, det lovar vi.

Vad ni än väljer ur vår breda flora av konferenspaket kan ni räkna med perfekta mötesmöjligheter kombinerat med upplevelser i absoluta världsklass!

 

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Dagkonferens

På en dagkonferens på Gröna Lund finns de perfekta förutsättningarna för att skapa hög stämning och finfin sammanhållning. Att skratta åt varandra i Lustiga Huset och skrika tillsammans på vägen ner i Fritt Fall gör att man lär känna varandra lite...

Konferensaktiviteter

En stark upplevelse börjar ofta med en överraskning. Som att stå ansikte mot ansikte med ett riktigt lejon. Och nya upplevelser är ofta grunden till nya tankesätt. Därför är våra konferensaktiviteter på Kolmården kryddade med roliga, hisnande och...

Spa & konferens

En spa-konferens… Får man verkligen något gjort om man samtidigt kopplar av, undrar du kanske? Vi tror att en konferens ofta blir mer effektiv av ett riktigt välgörande och energigivande avbrott. 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap