Spa-konferens med afrikansk känsla

En spa-konferens… Får man verkligen något gjort om man samtidigt kopplar av, undrar du kanske? Vi tror att en konferens ofta blir mer effektiv av ett riktigt välgörande och energigivande avbrott. 

På vårt African Spa & Relax kan ni låta tankar marinera och funderingar sjunka in medan ni njuter av bad och behandlingar  som hämtats från den stora kontinenten i syd. Inspirationen kommer från doftande gröna regnskogar och heta solindränkta savanner. Även våra kunder kan intyga att spa-konferens med sköna bubbelpoolsbad, avkopplande behandlingar och allmänt välmående i relaxavdelningen gör under för både produktiviteten och kreativiteten. För när kroppen mår bra och man slappnar av, tänker hjärnan också bättre.

Åk till Kolmården, kom till Afrika

Har ni tröttnat på aktiva konferenser? Fått nog av strapatser? Prova spa-konferens på African Spa & Relax. Sveriges enda afrikanska spa är ett varmt, lugnt och skönt alternativ till vildare konferenser. Där alla sinnen får sitt, och där ni kliver upp ur badet och vidare in i något av våra inspirerande mötesrum med massor av ny energi för resten av dagen.

En spa-konferens på Vildmarkshotellet på Kolmården ger er intryck från en annan värld och de bästa förutsättningarna för att lyckas. Här finns naturligtvis allt du förväntar dig, som rymliga, nyrenoverade konferenslokaler, god mat och dryck, bekväma sängar och modern utrustning. Men ni får också tillgång till African Spa & Relax – annars skulle det ju inte vara en spa-konferens!

Simma lugnt hos oss

På African Spa & Relax hittar ni mycket som kan förgylla er spa-konferens; inom- och utomhuspooler, äventyrliga badupplevelser, avkopplande behandlingar, bastu med utsikt över Bråviken, sköna relaxstunder och lättare förtäring - allt inramat av inspirerande egyptisk design. Allt för att göra er spa-konferens extra lyckad. Det spelar ingen roll om ni är flera tusen eller bara några stycken; på Kolmården finns möten som passar för alla!

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Konferensaktiviteter

En stark upplevelse börjar ofta med en överraskning. Som att stå ansikte mot ansikte med ett riktigt lejon. Och nya upplevelser är ofta grunden till nya tankesätt. Därför är våra konferensaktiviteter på Kolmården kryddade med roliga, hisnande och...

Konferenspaket

När bokade du ett konferenspaket fyllt med hajar, berg- och dalbanor eller äventyrliga bad senast? Om du aldrig provat något av våra konferenspaket tidigare är chansen liten. Hos oss får små och stora företag stora, hisnande, roliga, läskiga,...

Dagkonferens

På en dagkonferens på Gröna Lund finns de perfekta förutsättningarna för att skapa hög stämning och finfin sammanhållning. Att skratta åt varandra i Lustiga Huset och skrika tillsammans på vägen ner i Fritt Fall gör att man lär känna varandra lite...

Jag vill bli kontaktad

Sitemap