Delfinshow i världsklass

Den delfinshow ni kan uppleva på Kolmården är inget annat än unik. Ingen annanstans i hela Skandinavien kan ni se livs levande delfiner volta i luften. Våra pigga och snacksaliga flasknosdelfiner här på Kolmården är alltid sugna på att leka, busa och visa upp sig och bjuda på underhållning i vår delfinshow. 

Delfinerna, i fascinerande samspel med sina tränare, bjuder på spektakulära vattenkonster i absolut världsklass. Om ni vill bjuda era kollegor, kunder eller affärsbekanta på en annorlunda och fängslande upplevelse, är en delfinshow en bombsäker rekommendation från oss. Men även från våra nöjda gäster.

Genom åren har stjärnorna på vårt Delfinarium nämligen charmat mängder av barn och vuxna med sina enastående konster och märkbara klokhet. Säkert kommer ni som så många andra att bli förundrade över hur tränarna och delfinerna kommunicerar med sitt speciella teckenspråk. Kanske får ni också räkna med ett och annat vattenstänk om ni sitter på främsta raden!

Våra delfiner trivs som... fisken!

Att se livs levande delfiner uppträda på nära håll i en riktig delfinshow med fart, vattenridåer och höga hopp är ingenting man glömmer i första taget. Att dela upplevelsen tillsammans med sina medarbetare som en del av en konferens eller möte, gör förutsättningarna för en inspirerande sammankomst mycket goda. Passa på att boka in en delfinshow som avbrott nästa gång ni ska mötas, det kommer garanterat att fascinera och inspirera! 

För oss på Kolmården är det väldigt viktigt att även våra djur trivs hos oss, och inte bara våra tvåbenta besökare. Här arbetar tränarna nära tillsammans med delfinerna, vilket gör att djuren känner sig trygga och mår bra. Oömma kläder och ett glatt humör bör ni ta med, för lite vattenstänk får ni räkna med i vår delfinshow!

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Exklusiv visning i lagunen

Vad sägs om ett exklusivt möte med några av våra största kändisar? Boka en exklusiv visning i Lagunen på Kolmården för ert företag, så får ni träffa några väldigt sociala och smarta varelser på nära håll. Nämligen våra flasknosdelfiner. 

Safari Camp

På Safari Camp kommer du till den afrikanska savannen, fast i Östergötland. Här får vanliga kontorsnissar, knegare och andra känna sig som tvättäkta upptäcktsresande för ett dygn. 

Lejonmötet

I Lejonkulan får ni stå öga mot öga med Djurens Konung; ett livs levande lejon. I lejonkulan kommer ni faktiskt så nära att ni faktiskt kan känna lejonens andedräkt! De stora kattdjuren är nyfikna, räkna även med att behöva ducka för en lejontass...

Safaribanan

Åk Safaribanan tillsammans med dina kollegor och ni får 2640 hisnande meter fyllda av spänning och nya intryck. I Safaribanan svävar ni nästan viktlöst ut över landskapet i en linbanevagn. 

Fångarna på Sommarland

Fångarna på Sommarland är det perfekta sättet att svetsa samman en grupp människor och få alla att utmana sig själva och sina förmågor. Ni får olika kluriga uppdrag av våra lekledare att lösa på bästa och smartaste sätt.  

Femkamp

Femkamp eggar tävlingsnerverna och är ett av världens roligaste sätt att skapa sammanhållning. För vem vill inte smälla kollegorna på fingrarna med en vinst i Woody? Eller sopa banan med kunderna i Kentucky Derby? 

Teambuilding

Våra miljöer och aktiviteter tar teambuilding till en ny dimension. Stärk lagandan med knepiga, kreativa, roliga, hisnande, kluriga och inte minst engagerande teambuilding-övningar som passar alla företag eller grupper. 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap