Unika Safaribanan tar dig närmare djuren

Åk Safaribanan tillsammans med dina kollegor och ni får 2640 hisnande meter fyllda av spänning och nya intryck. I Safaribanan svävar ni nästan viktlöst ut över landskapet i en linbanevagn. 

Ni glider nästintill ljudlöst över de vilda djuren och här är det ni som är gäster hos dem, helt på deras villkor. Det enda som hörs är vinden i trädkronorna. Nedanför Safaribanan breder savannen ut sig i sina färger och ni glider långsamt ner mot marken och kan känna doften av solvarm jord. Någonting morrar inne bland skogsbrynets skuggor! Ett lejon? En björn? En bit bort betar girafferna medan de lugnt följer er med blicken.

Vårt största äventyr någonsin

Safaribanan är en världsunik upplevelse som garanterat ger er grupp ett gemensamt minne för livet. Se girafferna, antiloperna och lejonen och alla de andra vilda djuren när de rör sig helt fritt bara några meter under er linbanevagn. Safaribanan erbjuder en fantastiskt nära upplevelse av vilda djur nästa gång ni ska göra något speciellt för kollegorna eller era affärskontakter. Träffas på Kolmården och ta en paus mellan mötena och njut av en pirrande tur med Safaribanan så lovar vi att ert möte kommer bli än mer lyckat. För vem vet vilka kreativa idéer som kan födas genom att se vackra zebror, nyfikna giraffer eller frustande lejon några meter från ovan? Välkommen i det vilda!

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Exklusiv visning i lagunen

Vad sägs om ett exklusivt möte med några av våra största kändisar? Boka en exklusiv visning i Lagunen på Kolmården för ert företag, så får ni träffa några väldigt sociala och smarta varelser på nära håll. Nämligen våra flasknosdelfiner. 

Safari Camp

På Safari Camp kommer du till den afrikanska savannen, fast i Östergötland. Här får vanliga kontorsnissar, knegare och andra känna sig som tvättäkta upptäcktsresande för ett dygn. 

Lejonmötet

I Lejonkulan får ni stå öga mot öga med Djurens Konung; ett livs levande lejon. I lejonkulan kommer ni faktiskt så nära att ni faktiskt kan känna lejonens andedräkt! De stora kattdjuren är nyfikna, räkna även med att behöva ducka för en lejontass...

Delfinshow

Den delfinshow ni kan uppleva på Kolmården är inget annat än unik. Ingen annanstans i hela Skandinavien kan ni se livs levande delfiner volta i luften. Våra pigga och snacksaliga flasknosdelfiner här på Kolmården är alltid sugna på att leka, busa...

Fångarna på Sommarland

Fångarna på Sommarland är det perfekta sättet att svetsa samman en grupp människor och få alla att utmana sig själva och sina förmågor. Ni får olika kluriga uppdrag av våra lekledare att lösa på bästa och smartaste sätt.  

Femkamp

Femkamp eggar tävlingsnerverna och är ett av världens roligaste sätt att skapa sammanhållning. För vem vill inte smälla kollegorna på fingrarna med en vinst i Woody? Eller sopa banan med kunderna i Kentucky Derby? 

Teambuilding

Våra miljöer och aktiviteter tar teambuilding till en ny dimension. Stärk lagandan med knepiga, kreativa, roliga, hisnande, kluriga och inte minst engagerande teambuilding-övningar som passar alla företag eller grupper. 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap