Teambuilding för den bästa gruppkänslan

Våra miljöer och aktiviteter tar teambuilding till en ny dimension. Stärk lagandan med knepiga, kreativa, roliga, hisnande, kluriga och inte minst engagerande teambuilding-övningar som passar alla företag eller grupper. 

Gemensamt för alla våra aktiviteter är att de bjuder på ett äventyr inramat av inspirerande och kreativa miljöer i någon av våra parker. Våra aktiviteter med fokus på teambuilding är byggda för att ni ska minnas övningarna med ett leende tillsammans med era kollegor. En varning utfärdas dock; det kanske blir svårt att välja mellan alla våra olika alternativ av övningar, teman och parker!

Avslappnat, full fart och allt där emellan

Vår erfarenhet säger oss att företag och organisationer som aktivt jobbar med teambuilding som en del av företagets utveckling, också är mer harmoniska och framgångsrika. Ökad trivsel och hög stämning internt gör under med produktiviteten. Teambuilding hos oss innebär att alla kan vara med, att ni kan välja att utmana hjärnan eller kroppen, eller både och. Välj mellan en uppsjö av kreativa övningar eller mer tävlingsinriktade sådana för er teambuilding. 

På vilket sätt vill ni utmanas? Tävla mot varandra till exempel i Teamkampen eller Minutkampen. Ni kan också utmana varandra i Femkampen på Gröna Lund eller på Skara Sommarland, för att nämna några alternativ för er teambuilding. Eller fundera på vilka djur ni är i Djungelns Lag, vilka djurpersonligheter är viktiga för ert lag? Eller lyckas med utmaningarna och ordna med vinsten till ert lag i Uppdraget.

Vad ni än väljer av våra teambuilding-övningar, kommer ni ut på andra sidan som ett ännu gladare gäng, det kan vi garantera.

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Exklusiv visning i lagunen

Vad sägs om ett exklusivt möte med några av våra största kändisar? Boka en exklusiv visning i Lagunen på Kolmården för ert företag, så får ni träffa några väldigt sociala och smarta varelser på nära håll. Nämligen våra flasknosdelfiner. 

Safari Camp

På Safari Camp kommer du till den afrikanska savannen, fast i Östergötland. Här får vanliga kontorsnissar, knegare och andra känna sig som tvättäkta upptäcktsresande för ett dygn. 

Lejonmötet

I Lejonkulan får ni stå öga mot öga med Djurens Konung; ett livs levande lejon. I lejonkulan kommer ni faktiskt så nära att ni faktiskt kan känna lejonens andedräkt! De stora kattdjuren är nyfikna, räkna även med att behöva ducka för en lejontass...

Safaribanan

Åk Safaribanan tillsammans med dina kollegor och ni får 2640 hisnande meter fyllda av spänning och nya intryck. I Safaribanan svävar ni nästan viktlöst ut över landskapet i en linbanevagn. 

Delfinshow

Den delfinshow ni kan uppleva på Kolmården är inget annat än unik. Ingen annanstans i hela Skandinavien kan ni se livs levande delfiner volta i luften. Våra pigga och snacksaliga flasknosdelfiner här på Kolmården är alltid sugna på att leka, busa...

Fångarna på Sommarland

Fångarna på Sommarland är det perfekta sättet att svetsa samman en grupp människor och få alla att utmana sig själva och sina förmågor. Ni får olika kluriga uppdrag av våra lekledare att lösa på bästa och smartaste sätt.  

Femkamp

Femkamp eggar tävlingsnerverna och är ett av världens roligaste sätt att skapa sammanhållning. För vem vill inte smälla kollegorna på fingrarna med en vinst i Woody? Eller sopa banan med kunderna i Kentucky Derby? 

Jag vill bli kontaktad

Sitemap