Företagsevent kan inte bli roligare än här!

Att hitta rätt företagsevent kan vara riktigt svårt, därför vill vi göra det lätt för dig. Vi hjälper dig forma en upplevelse skräddarsydd för just era behov på Sveriges absolut roligaste parker. 

Förlägg ert nästa företagsevent på Gröna Lund, Kolmården, Furuvik, Aquaria eller Skara Sommarland och upplev mer tillsammans med dina kollegor och affärsbekanta! Det finns mängder av bra platser och aktiviteter att välja på när man ska styra upp ett företagsevent.

Det som skiljer oss från andra, förutom tillgång till Sveriges bästa nöjesparker, är vår erfarenhet att leverera företagsevent i världsklass, både för den lilla gruppen och storföretaget. Oavsett om det är kickoff, familjedag, kund- eller företagsevent, så hjälper vi er uppnå just era mål.

Hos oss får ni kul på jobbet Hur vill ni ha ert företagsevent? Vi hjälper er att styra upp en firmafest på Gröna Lund, eller en morgonworkshop bland hajarna på Aquaria. Ni kan teambuilda bland delfinerna på Kolmården, eller sätta en vision i vattenrutschbanan på Skara Sommarland. Eller ta med familjerna till vår allt-i-ett park Furuvik. Hyr en park helt själva eller inspireras av alla andra glada besökare.

Allt är möjligt och vi har olika paket och prisklasser för alla typer av organisationer och företag. Ett företagsevent på någon av våra anläggningar – blir garanterat en oförglömlig upplevelse för alla deltagare!

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Julbord

Tyrol, inne på Gröna Lund, stoltserar med ett av de mest populära av Stockholms julbord. Ska du bjuda dina kunder och medarbetare på juldelikatesser utöver det vanliga hälsar vi dig gärna välkommen till Tyrol.

Firmafest

Söker du "firmafest Stockholm" på internet har du hamnat rätt. Gröna Lunds firmafest är stans roligaste företagspartaj där alla känner sig som vinnare. Med firmafesthäftet får ni inte bara en rafflande 5-kamp, utan också mat, dryck och raj-raj på...

Kickoff

Söker du en kickoff eller företagsevenemang utöver det vanliga, som att prova världens högsta Starflyer, se en världsstjärna uppträda eller gosa med delfiner? Tillsammans med oss är det du som sätter gränserna för vad ditt företag ska inspireras a...

Jag vill bli kontaktad

Sitemap