Firmafest! Stockholms roligaste event är såklart på Gröna Lund!

Söker du "firmafest Stockholm" på internet har du hamnat rätt. Gröna Lunds firmafest är stans roligaste företagspartaj där alla känner sig som vinnare. Med firmafesthäftet får ni inte bara en rafflande 5-kamp, utan också mat, dryck och raj-raj på Tyrol.

Åkkuponger och Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen ingår också! Vill ni ha ut mer av er firmafest på Gröna Lund tar ni hjälp av våra 5-kampsvärdar, som är perfekta guider för firmafesten. De ordnar allt det praktiska, så att ni kan fokusera på det viktigaste - nämligen att vinna och att ha kul!

På Gröna Lund blir alla vinnare

En femkamp eggar alla former av tävlingsnerver och är ett utmärkt upplägg för firmafesten, oavsett hur stort ditt företag eller organisation är. För även om man inte tillhör de lyckliga vinnarna, kan man inte ha tråkigt på ett tivoli med över 30 åkattraktioner och annat skoj. Varför inte kombinera konferensen med en firmafest? Stockholm och Djurgården är en perfekt bas! Börja dagen med att formulera visionen, mellanlanda i Fritt fall, och avsluta med en spännande femkamp och middag på Tyrol.

Så sätt klackarna i taket och boka din firmafest nu!

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Julbord

Tyrol, inne på Gröna Lund, stoltserar med ett av de mest populära av Stockholms julbord. Ska du bjuda dina kunder och medarbetare på juldelikatesser utöver det vanliga hälsar vi dig gärna välkommen till Tyrol.

Kickoff

Söker du en kickoff eller företagsevenemang utöver det vanliga, som att prova världens högsta Starflyer, se en världsstjärna uppträda eller gosa med delfiner? Tillsammans med oss är det du som sätter gränserna för vad ditt företag ska inspireras a...

Jag vill bli kontaktad

Sitemap