Hyr Gröna Lund i en timme, en förmiddag eller en hel dag!

Vi vågar säga att Gröna Lund är en av Sveriges roligaste platser. Här kan du skratta tillsammans med dina kunder, deras familjer, dina medarbetare och alla andra som är viktiga för ditt företag. 

Låt dina gäster få ha parken helt för sig själva, eller hälsa dem välkomna i en vip-entré under ordinarie öppettid.

Magi för alla

Med Magic Hours på Gröna Lund har ni inte mindre än 30 åkattraktioner att skratta, gråta, skrika och rysa i. Alla åldrar hittar sin favorit och dessutom finns mängder av 5-kampsgrenar, lotterier och matställen att fylla dagen och magen med. Välkommen att uppleva förvandlingen och njuta av oförglömliga timmar tillsammans. Läs mer om Magic Hours på Gröna Lund

 

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kolmården

Om ni vill bli omåttligt populära hos kunderna eller medarbetarnas familjer, hyr Kolmården en kväll eller en dag och arrangera en familjedag. Eller slå två flugor i en smäll och kombinera nytta med nöje.

Furuvik

Överraska medarbetare och kunder med med underhållning och äventyr på Furuvik och passa på att låta hela familjen följa med. Träffa slängiga orangutanger och smarta schimpanser i Apornas Värld mitt i vår kända djurpark, störta ner i SkyTower på...

Skara Sommarland

Vi är leverantörer av familjelycka. Det är en av de stora fördelarna när du vill arrangera en familjedag och bjuda kunder och medarbetares familjer på en helhetsupplevelse.

Aquaria

En familjedag i Aquarias värld ger minnesvärda ringar på vattnet under en lång, lång, tid. Låt hammarhajar, rockor och pirayor inspirera till nya visioner för både arbets- och privatliv.  

Jag vill bli kontaktad

Sitemap