Kolmården erbjuder nära möten med världens djur

Om ni vill bli omåttligt populära hos kunderna eller medarbetarnas familjer, hyr Kolmården en kväll eller en dag och arrangera en familjedag. Eller varför inte slå två flugor i en smäll och kombinera nytta med nöje i några magiska timmar?

Kolmårdens Djurpark kan ta hand om upp till 8 000 personer. På en företagsdag ingår allt som djurparken har att erbjuda. Fågelshow, delfinföreställningen LIFE, tigermatning, Safari-banan och mycket mer. Vi kan också arrangera egna aktiviteter, som till exempel privata delfinföreställningar, egen VIP-entré, tipspromenader och artistframträdanden.

Under hela våren och hösten har ni som företag möjlighet att bjuda alla kunder eller medarbetare med familj på en upplevelserik dag där ditt företag står som värd och avsändare. Läs mer om Magic Hours på Kolmården

 

Ring 010-708 7000 för förslag, priser och erbjudanden,

eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Våra kunder berättar

"Min personliga favorit är delfinshowen, dessa underbara djur som är så kloka."

I år erbjöd vi alla våra anställda att följa med på en familjedag i Djurparken på Kolmården. Stora samtalsämnet i bussen på väg hem var Linbanan, jag åkte den själv och blev överförtjust både över spänningen att vara i luften både högt och lågt. Men framför att hur bra man såg djuren.

Vill också framhäva den extremt god servicen både när det gäller bokningar, mottagande när vi anlänt och dom djurskötare som vi varit i kontakt med.

Carola Jonsson


Koordinator

Lantmännen Kronfågel AB

Aquaria

En familjedag i Aquarias värld ger minnesvärda ringar på vattnet under en lång, lång, tid. Låt hammarhajar, rockor och pirayor inspirera till nya visioner för både arbets- och privatliv.  

Furuvik

Överraska medarbetare och kunder med med underhållning och äventyr på Furuvik och passa på att låta hela familjen följa med. Träffa slängiga orangutanger och smarta schimpanser i Apornas Värld mitt i vår kända djurpark, störta ner i SkyTower på...

Skara Sommarland

Vi är leverantörer av familjelycka. Det är en av de stora fördelarna när du vill arrangera en familjedag och bjuda kunder och medarbetares familjer på en helhetsupplevelse.

Gröna Lund

En familjedag på Gröna Lund är alltid en garanterad succé och om ni vill får ni chans att frigöra kreativiteten i Sveriges roligaste konferensutrymme i anknytning till familjedagen.

Jag vill bli kontaktad

Sitemap